2017/03/07

BioHair hajápoló termékek


Biztosan ti is gyakran elmentetek már egy-egy BioHair hajvágó szalon mellett. Én rengetegszer, de valamiért egyszer sem jutott eszembe, hogy saját márkás hajápoló és hajformázó készítményeket használnak. Pedig így van, sőt, nevükhöz híven minden termék teljesen bio és vegyszermentes, csak natúrkozmetikumokat alkalmaznak. Én is kipróbáltam néhány terméküket, lássuk, nekem hogyan váltak be!
BioHair hajformázó hab (ITT)
Bármikor szóba kerül a göndör hajam, mindig kihangsúlyozom, hogy az én hajápolási rutinomnak elengedhetetlen részét képezi a hajhab. Nincs olyan alkalom, hogy ne használnám, nélküle félkésznek érzem a frizurám. 
A BioHair hajformázó habja kifejezetten alkalmas a vékony szálú haj formázására is, ugyanis volumen növelő és erősítő hatással is rendelkezik. Egyik fő alkotóeleme a tiszta aloe vera gél, ami táplálja, valamint védi a hajat az öregedéssel és a napsugárzás káros hatásaival szemben. Használat során számomra az első szembetűnő dolog az volt, hogy felrázás után nem válik olyan kemény habbá mint a legtöbb ilyen termék, viszont ennek köszönhetően teljesen természetes érzés a hajon. Sokan félnek a hajhabtól, hogy túlságosan ragacsos vagy esetleg zsíros hatású lesz a végeredmény, de itt semmi ilyentől nem kell tartani. Szépen egyben tartja a fürtöket, anélkül, hogy olyan érzésünk lenne, mintha valami összetapasztaná a frizuránkat. Többnyire kis mennyiséget javasolnak belőle, de én kb. 2 dió nagyságú adagot szoktam használni, az én göndör frizurámhoz ez vált be legjobban. Ahogy ígéri, tényleg szép tartást ad, és dúsítja is a frizurát, göndör hajhoz elengedhetetlen.

BioHair kétfázisú hidratáló spray balzsam (ITT)
Bár alapvetően minden hajmosás során használok hajpakolást vagy balzsamot, ezt a spray kiszerelésű terméket még egy extraként szoktam felvinni a törölköző száraz hajamra. Ahhoz, hogy a két fázis megfelelően összekeveredjen, a készítményt alaposan felrázva viszem fel a hajra, főként a hajvégekre koncentrálva, de összességében a hajtöveket elkerülve mindenhová teszek belőle. Ezt még a kifésülés előtt szoktam megtenni, ugyanis a spray nagyban megkönnyíti ezt a folyamatot, sőt csomósodás gátló tulajdonságokkal is rendelkezik. A száraz, sérült haj kezelését célozza meg, melyhez aloe vera, panthenol és UV szűrő összetevők állnak rendelkezésre.


BioHair hajápoló fényszérum (ITT)
Ezt a terméket a spray balzsamhoz hasonlóan még fésülés előtt, a törölköző száraz hajra viszem fel a hajvégektől kezdve kb. 10 centiméteres magasságig. Göndör hajúként a száraz haj és a töredezett hajvégek okozzák számomra a legnagyobb problémát, így a hajvégeimre mindig különös figyelmet kell fordítanom. Ennek a fényszérumnak közepesen olajos állaga van, így könnyen szét lehet oszlatni a hajon. Van néhány olyan hajvégápoló, aminek annyira olajos a textúrája, hogy már az adagolása is kész kihívást jelent, de szerencsére ezzel abszolút nincs ilyen gond. Én kb. 3-4 pumpányit szoktam használni, különösen a tarkóm körüli területre koncentrálva, ugyanis nálam az a rész extrém gubancos tud lenni, de ezzel a termékkel nagyban megkönnyíthető a kifésülés. Fényesítő tulajdonsága nálam elsősorban vasalt hajnál érvényesül, nagyon szép, természetes csillogást kap tőle a frizura.

BioHair hővédő krém (ITT)
Mivel mostanában egyre többször vasalom vagy épp hullámosítom a hajam, egyre nagyobb figyelmet kell fordítanom a hővédelemre is. A BioHair verziója tiszta aloe vera gélt valamint panthenolt tartalmaz, aminek köszönhetően hidratálja és a fényessé teszi a hajat. Krémes, de nem túl sűrű állagának köszönhetően jól eloszlatható a hajon. Alkalmazása nedves hajon javasolt. Póthajhoz is alkalmazható.

Ti próbáltatok már valamilyen BioHair terméket?

A bejegyzést a BioHair támogatta.

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ne maradj le!

Írd be az email címed, ha értesülni szeretnél a legújabb posztokról! :)

Follow by Email