2017/02/11

Magyar és natúr: Magister Products kozmetikumok


Mindig kíváncsian vágok bele új termékek tesztelésébe, főleg akkor, ha magyar és még natúrkozmetikum is. Pont ez a helyzet a Magister products névre hallgató márkával is, mely termékei csak minősített, bio összetevőket tartalmaznak. Egy kis hajápolás, egy kis arcápolás, ismerkedjetek meg velük!


Coco-keratin hajbalzsam (ITT)
Göndör hajúként extra figyelmet kell fordítanom a hajvégeimre, mert másképp nagyon könnyen kiszáradnak és töredezetté válnak, a nehéz kezelhetőségről pedig ne is beszéljünk. Minden hajmosás során használok valamilyen tápláló terméket, így a Magister balzsam nagyon jól jött. 

Az illata kellemesen kókuszos, nem túl erős, még a sampon illatát sem nyomja el, amit én kifejezetten szeretek benne. Az állaga kicsit hígabb mint amit a balzsamoktól megszokhattam, ennek is köszönhető, hogy öblítést nem igényel, bátran rajta lehet hagyni a hajon. Nem kell félni, nem nehezíti el, nem okoz zsíros hatást, helyette viszont a haj sokkal könnyebben kifésülhető és kellemes tapintású lesz. Hajerősítő hatását a keratin adja, a csillogást pedig panthenol tartalma segíti elő.  100%-ban természetes összetevőkből áll, nem tartalmaz parabént, sls-t és emellett ppg mentes is.

Bourbon-coco ajakbalzsam (ITT)
Már többször beszéltem nektek arról, hogy az idei tél teljesen tönkretette az ajkaimat. A szám mindig is hajlamos volt könnyen kiszáradni, de mostanában ihattam bármennyi folyadékot, és használhattam brutál mennyiségű ajakbalzsamot, folyamatosan hámlott és száraz volt.

A bourbon-coco ajakbalzsamnak visszafogott vaníliás-kókuszos illata van, ami nagy kedvenc számomra. Az állaga nem túl kemény, nem túl folyós, könnyedén lehet használni. Enyhe, visszafogott fényt ad az ajkaknak. Természetes érzés a szájon, nem ragacsos. Amint felkenem, azonnal érzem a tápláló hatását, nagyon jól hidratálja a szám. Nincs az az érzése az embernek, hogy percenként újra fel kell kennie. Igazi táskába bedobós, bármikor használós termék, ami a hideg téli időben tökéletes társ.


Vaníliás arcradír (ITT)
A Magister vaníliás arcradírjáról már korábban is hallottam sok jót, így nagyon kíváncsi voltam, hogy nekem hogy fog beválni. Amúgyis nagyon szeretem az arcradírokat, heti kétszer mindig használok valamilyet, így soha nem árt újakkal is kísérletezgetni.

A vanília a himalaya sóval keveredve valami egészen mennyei, sütis illatot ad a terméknek. Textúrája krémes, melyben a radírozó szemcsék viszonylag aprók, ám meglehetősen hatásosak. Számomra meglepően erősen működtek méretükhöz képest, de én kifejezetten szeretem, ha érzem is egy arcradír radírozó tulajdonságát. Használat során jól eltávolítja az elhalt hámsejteket, felfrissíti a bőrt, és ezzel egyidőben hihetetlenül puhává és táplálttá teszi azt. Sok arcradír rendelkezik erősen szárító hatással, gyakran húzódik a bőr használatuk után, viszont ez a termék nagyon kellemes érzést hagyott az arcomon. Zsíros, pattanásos bőrre is kifejezetten ajánlott, ugyanis segíti a faggyúmirigy termelés egyensúlyba hozását is, ami nagy plusz pont nálam. Csak 1390 Ft az ára, így meglehetősen pénztárcabarát. :)



Voyage Málna-C nappali arckrém (ITT)
A Voyage Málna-C arckrém kifejezetten az első ráncok kialakulása ellen vívott harcban hivatott társad lenni. Az ilyen termékek esetében mindig az állaguktól félek legjobban, ugyanis ami kicsit is nehezebb, hihetetlenül könnyen zsírosítja a bőrömet, ám ennél a terméknél ettől nem kell félni, mivel a textúrája szuper könnyű, és hihetetlen gyorsan beszívódik a bőrbe. Azonnal táplált és puha érzetet hagy maga után. Ahogy a neve is mutatja, egy málnás termékről van szó, ami az illatában is igencsak megmutatkozik. Én alapvetően szeretem a málnát, de számomra már túlságosan is erős és édes az illata.

Alapvetően nagyon jó érzés a használata, kíváncsi vagyok, hogy hosszútávon milyen eredményeket mutat majd az első ráncokkal szemben. Többek között bio zöld tea kivonatot, bio kókuszolajat és bio babassu olajat is tartalmaz. Harcol a stressz okozta valamint káros környezeti hatásokkal is.

Te ismered a Magister termékeket?

Megjegyzés küldése