2016/11/06

Freedom Makeup Nude rúzs kit


A Freedom Makeup termékei nagy kedvenceim, ugyanis megbízható minőséget kapunk rendkívül elérhető áron, legyen szó szemhéjpúder palettáról, highlighterekről, vagy épp rúzsokról. A professzionálisabb termékektől kezdve válogathatunk az egészen a kezdőknek való termékek közül is. Ezúttal a Pro Lipstick Kit Naked Mattes Collection rúzsait ismerhetitek meg.

Ahogy a neve is mutatja, a kit 5 darab, nude árnyalatú rúzst tartalmaz. Maga az elképzelés nagyon tetszik, mert a nude és a matt nálam alapból telitalálat, de összességében nem vagyok teljesen elégedett a színösszeállítással, ugyanis egymáshoz túlságosan hasonló árnyalatok kaptak benne helyet. Alapvetően ez az összeállítás szerintem inkább a világosabb bőrű/hajú lányoknak lehet tökéletes, ugyanis a színek inkább rózsaszínes tónusúak, azon belül is viszonylag világosabbak. 


Az én kedvencem belőle a Naked Protect árnyalat, ami egy tökéletes hétköznapi szín. Nagyon hasonlít az ajkam természetes árnyalatához, csak egy kis extra teltséget ad neki. Ami kicsit kilóg a sorból, az a Naked Real nevet viseli. Ez már egyértelműen egy barna, enyhén narancsos tónus, míg a maradék három számomra kevésbé használható, 80-as évek jellegű rózsaszín.

A rúzsok textúrája krémes, könnyen használhatóak. Kellemes érzés az ajkakon, nincs semmilyen szárító hatásuk, teljesen matt végeredményt adnak az ajkaknak. Tartósságuk közepes. Egyenletesen kopnak, de evés-ivás után nem árt felfrissíteni őket, mert a kontúrok könnyen elmosódnak. 

Összességében annak ellenére, hogy a színekkel nem vagyok 100 %-osan elégedett, nagyon szeretem ezeket a rúzsokat, és tetszik a koncepció is, szóval ha nem is feltétlenül ezt a Nude összeállítást, de mindenképp ajánlanám ezeket a rúzsokat.



Ez az 5 darabos kit 2490 Ft-ért kapható a Pink Panda kínálatában (ITT), és még több színválasztékban is elérhető. Én most a Noir Mattes változattal szemezek nagyon, mert így ránézésre tökéletes őszi/téli árnyalatoknak tűnnek.

Ti szeretitek a Freedom Makeup rúzsokat?

1 megjegyzés

  1. Én egy rúzst próbáltam ettől a márkától és nekem is a tartóságaval volt gondom, viszont a szémhejpuderjük egyszerűen zseniális, azokat imádom és tényleg nagyon jó az ára.

    VálaszTörlés