2016/10/22

Yoso Compact arctisztító készülék


Talán már azt is mondhatom, hogy szívügyem az arctisztítás, ugyanis ha este, a lefekvéshez készülődős időmben nem töltök 10-15 percet arctisztítással, kicsit már lelkiismeretfurdalásom is lesz. Régen ezt mindig egy nagyon unalmas kényszernek éreztem, ma már viszont kifejezetten élvezem ezt az esti rituálét, amikor csak magammal foglalkozhatok. Ehhez biztosan az is hozzájárul, hogy egyre különlegesebb termékek, készülékek jelentek meg a piacon, amiket én mindig nagy izgatottsággal kezdek el tesztelni. Ilyen a Yoso Compact arctisztító készülék is, amivel ma kicsit közelebbről is  megismerkedhettek.


A készülék különlegessége, hogy a már megtisztított arcon kell használni. Amikor végigmentél a szokásos arctisztítási rutinodon, akkor jön képbe ez az eszköz, még egy extra fegyverként, és meglepődnél mennyi szennyeződést képes még eltávolítani a tisztának hitt bőrről.

A készülék egy különleges, ionos bőrápoló technológiával működik. Ez azt jelenti, hogy használat közben alacsony fokozatú pozitív elektromos töltéseket bocsát ki, és ezzel távolítja el a szennyeződéseket a pórusok mélyéről, valamint helyreállítja a bőr egyensúlyát. Nyugalom! Az elektromos szótól először én is megijedtem, de semmilyen csípő, rázó vagy bármilyen kellemetlen érzéssel nem jár a használata.

A készülék mellé szükségünk lesz még egy arctonikkal átitatott vattakorongra is, amit ráhelyezünk a készülék fejére, és a műanyag burkolattal rászorítjuk azt. Ezután nincs más dolgunk míg 3 percig ezzel végigsimítani az arcunkat.  A bőrünk érzékenységétől függően 4 különböző intenzitás közül választhatunk. Én már a második használattól a 4. fokozatot használtam, és nem okozott semmilyen kellemetlenséget a bőrömön.


Maga a készülék nagyon kicsi, és elemekkel működik, így igazi utazóbarát eszközről van szó, amit neszesszerünkbe bedobva, bárhová magunkkal vihetünk.

Valóban meglepő, hogy egy kefés arctisztítós + micellás vizes tisztítás után még mennyi szennyeződés marad a bőrünkön, ez jól látható a vattakorongról. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy hosszútávon hogyan fog érvényesülni a bőrömön a pattanás- és mitesszer eltávolító tulajdonsága, erről is mindenképp beszámolok majd.

A készüléket beszerezheted INNEN.


Hallottatok már a készülékről?

2 megjegyzés

  1. Válaszok
    1. Szia! Igen, innen tudod beszerezni: http://www.blueberrycosmetics.hu/arcapolas/yoso_termekek

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ne maradj le!

Írd be az email címed, ha értesülni szeretnél a legújabb posztokról! :)

Follow by Email