2016/10/20

Solone smink különlegességek


Nemrég egy igazi smink különlegesség, méghozzá a tajvani, Solone (ITT) névre hallgató márka érkezett meg kis hazánkba. Aki hozzám hasonlóan szereti az Alíz csodaországban különleges látványvilágát, azt egész biztosan lázba hozza majd ezeknek a termékeknek a külseje is. Szerencsére azonban nem csak a külcsín, de a termékek belseje is igazán magával ragadó. Ismerjétek meg a Solone márka néhány figyelemre méltó termékét!


Solone Flight of Fancy sminkdoboz (ITT)
Erre a termékre ne úgy nézzetek, mint egy átlagos palettára, ugyanis a különlegessége az, hogy teljesen személyre szabható. Te választhatod ki, hogy a 46 szemhéjpúder árnyalat közül melyiket szeretnéd bele, és hogy milyen elosztásban. Választhatsz bele 8 szemhéjpúdert, de kiegészítheted akár alapozóval vagy éppen pirosítóval is, ahogy kedved tartja. Az összeállítást bármikor tudod variálni, így egy igazán praktikus, utazás-barát termékről van szó.

Nehéz dolgom volt, hogy a weboldalon található apró képek alapján kiválasszam a leginkább tetsző színeket, de amint megérkeztek, tudtam, hogy jó döntést hoztam, mert egytől egyik imádom őket. Na jó, az igazi szerelem akkor következett be, amikor először kipróbáltam őket a kezemen, ugyanis használat közben még csodásabbak ezek a színek, hiszen különleges fényük és csillogásuk csak ilyenkor jön elő igazán. Pigmentáltságuk átlagon felüli. Textúrájuk nagyon puha, így könnyen használhatóak, és egyáltalán nem porzanak. A tartósságukkal is abszolút meg vagyok elégedve, egész biztosan sokat lesznek használatban.



Solone Flight of Fancy szuperfekete vízálló, dörzsálló szemhéjtus (ITT)
Tudjátok, hogy nálam a szemhéjtus kiemelt helyet foglal el a sminkkollekciómban, ugyanis a cicás tusvonal a hétköznapi sminkem egyik meghatározó eleme. Kifejezett kedvenceim a filces kialakítású termékek, hiszen az ilyenekkel sokkal könnyebb dolgunk van. A Solone változatnál elsőként kicsit túl soknak éreztem ez a hosszú nevet. Általában, ami sokat ígér, az a felét sem tudja, de ebben a termékben nem kellett csalódnom.

A filc hegye nagyon vékony, így könnyedén tudok vele szuper precíz vonalat húzni. (A poszt végén látható smink tusvonalára egyébként extra büszke vagyok. :D) A folyamatos és egyenletes festék adagolást az biztosítja, hogy a kupak rugósan záródik, így minden használat során a filc hegye új festék adaggal töltődik fel, így valóban mindig extrém fekete végeredményt kapunk. Dörzs- és vízállóságát abszolút tudom tanúsítani, ez az egyik legmegbízhatóbb tus, amit eddig használtam. (Csekkoljátok az Insta Story-mat, ahol illusztrálom is majd ezeket a tulajdonságait.)


Solone Flight of Fancy Gyengéd sminkjavító ceruza (ITT)
Korábban egy másik márkától próbáltam már egy sminkjavító stiftet, ami nem nyűgőzött le túlságosan, mert inkább elkente a sminkemet, mint javított rajta, így elsőre itt sem voltam túlságosan izgatott, de elég volt egyszer kipróbálni, mert ez baromi jól működik! 

A kétvégű termék egyik végén egy zselés ceruza kapott helyet. Ezzel kell átmennünk a javítandó területen, ami könnyedén feloldja a festéket, majd a ceruza másik végén lévő szivacsos véggel eltávolíthatjuk a sminket. Az általam korábban próbált termékkel ellentétben, ennek a formulája nem nedves, így egyáltalán nem maszatol. Elsőként csak egy enyhén fényes réteget képez a javítandó területen, majd a szivacs tökéletesen eltünteti azt, és a terület tiszta, és matt marad, amire ezután ugyanolyan jól tapad a festék mint előtte.

Számomra leghasznosabbnak a szemhéjpúder lepergő részének eltávolításában bizonyult, de könnyen korrigálhatjuk vele az enyhén elkenődött rúzsunkat is. Kipróbáltam az előbb említett Solone szemhéjtusnál is, de azzal már nem tudott elbánni.


Az arcomon:
Vichy Teint Ideal alapozó
Catrice Velvet Finish púder
Solone Flight of Fancy pirosító - Pinky Peach Sweet Cheeks (ITT)
Rival de Loop szemöldökárnyaló
NYX szemhéjbázis - ESB03
Solone Flight of Fancy szemhéjpúder - 1, 2, 28 (ITT)
Solone folyékony szemhéjtus (ITT)
Max Factor Clump Defy szempillaspirál
Urban Decay Lip junkie szájfény - Naked


Hallottatok már a márkáról? 
Szívesen kipróbálnátok a termékeket?

2 megjegyzés

  1. Kedves Fruzsi! Először is tényleg szuper lett a tusvonal. A kérdésem nem kifejezetten ehhez a termékhez kapcsolódik: én is leginkább a filces tusokat szeretem,azonban többször előfordult már, hogy még volt benne ugyan festék, de a hegye felszedte a szemhéjfestéket és megkeményedett. Sajnos semmivel nem tudtam kiszedni a festéket és így már nem vonalaz a hegyével, ki kellett dobnom :(
    Nem tudsz erre valami tippet? Vagy ez azt jelenti h vegyek újat? Neked volt már hasonló?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Nekem inkább az szokta a problémát jelenteni, hogy a filc hegye könnyen kiszárad, akkor is, amikor még a festékből bőven van benne. Ennél a terméknél is azt javasolják, hogy lefejjel tároljuk, szóval érdemes erre is odafigyelni. :)

      Törlés