2016/10/14

L'oréal Nude Magique CC krém


A L'oréal újdonságai között találkozhatunk még a Nude Magique pirosság elleni CC krémmel is. Megmondom őszintén, elsőre ez a termék nem hozott túlságosan lázba, mert úgy vagyok vele, hogy ha már időt szakítok az alapozásra, akkor szeretném a lehető legszebb eredményt elérni, és a BB és CC krémek esetében sok esetben azt érzem, hogy inkább félmegoldás az én igényeimhez, de ezúttal kellemesen csalódtam.

Már az első próbánál kiderül, hogy nem egy átlagos termékről beszélünk, ugyanis maga a krém zöld színű, ami az "okos pigment kapszuláknak" köszönhetően alkalmazkodik a bőr színéhez. És tényleg működik! Korábbi tapasztalatok alapján mindig csalódtam az ilyen termékekben, de ez tényleg tökéletesen illeszkedik a bőröm színéhez, és mellesleg tök jó vele elszórakozni, ahogy a zöldből bőrszín lesz... :)

előtte - utána

Ennél a terméknél egyértelműen felejtsd el az ecsetet, és az ujjaiddal vidd fel. Alapvetően 100%-osan ecset párti vagyok, de ez anélkül tényleg sokkal jobban működik, és amúgyis olyan mintha csak egy hidratálót dobnál fel. Nagyon könnyű felvinni és szétdolgozni, fél perc alatt megvagy az egésszel. Szuper kellemes érzés a bőrön, azonnal érezni a tápláló hatását.

A fedése meglepően jó ahhoz képest, hogy mégiscsak egy CC krém, ami alapból alacsony fedést ígér, én nagyon meg vagyok vele elégedve. (Persze azért nem vetekszik a kedvenc alapozómmal, de számomra bőven az elvárások felett teljesít.) Szépen kiegyenlíti a bőrtónust, és eltünteti a kisebb pirosságokat. Nem kölcsönöz tökéletesen hibátlan arcbőrt, de a végeredmény szép, természetes lesz. A pórusokat is meglepően jól eltünteti, egy viszonylag matt, de azért egészséges fényű finist ad.

Ha reggelente nagyon kevés időd van elkészülni, és nincsenek extrém bőrhibáid, akkor ezt a terméket mindenképp próbáld ki!

A termék a 2 méteres L'oréal állvánnyal rendelkező dm üzletekben elérhető.


Ti használtátok már?

4 megjegyzés

  1. Szia! Azt szeretném megkérdezni hogy neked hol sikerült beszerezned? Akárhol kerestem sehol se találtam :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Kiegészítettem a bejegyzést az üzletek listájával. :)

      Törlés
  2. Szia! Az lenne a kérdésem hogy kb. mennyibe kerül?:)

    VálaszTörlés
  3. Szia.Nékem nagyon problémás bőröm van a legjobb alapozoktol is piros pöttyök jonnek ki nagyon viszket égető érzest érzek az arcomon és viszket.Nemtudom mitévő legyek .Tudnál nékem valamilyen tanácsot adni??Köszönöm.

    VálaszTörlés