2016/10/07

Az óvszer öntudatosságot jelent


Nagyon kíváncsi lennék, hogy mi a nemek aránya az óvszert magánál hordó fiatalok esetében. Szerintem szerencsére elég sok fiú pénztárcájának gyakori lakója egy óvszer is, ami azt hiszem, hogy a felelősségteljes gondolkodás mellett sok esetben egy kis vagánykodás miatt van ott... :) Na de mi a helyzet a lányokkal? Mi a helyzet velünk? 

A védekezés mindkét nem számára ugyanolyan fontos feladat, így készülj fel Te is, ne bízd a véletlenre a dolgot! Attól félsz, hogy esetleg valaki megtalálja, és kellemetlen helyzetbe kerülsz,  netalán  könnyűvérűnek tartanak majd emiatt? Ez inkább az öntudatosság jele! Hamarosan megmutatom nektek azt a videót, amelyben Budapest utcáin megkérdeztem pár srác véleményét, hogy mit gondolnak azokról a lányokról, akik óvszert hordanak maguknál. Tudod mi volt a leggyakoribb válasz? A szexi, magabiztos és a vagány jelzők. Hát nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én mindegyik tulajdonságot elfogadnám... :) Ne bízd a véletlenre, hordj magadnál óvszert Te is!


Tudj meg róla még többet:

http://www.durex.hu/rajtadvanakkorrajta/

Te tartasz magadnál óvszert? 
Esetleg azt gondolod, hogy ez inkább a fiúk feladata?
Írd meg nekem!

1 megjegyzés

  1. Szerintem egy lánynál is kell hogy legyen óvszer, mert igaz, hogy sok fiú hord magánál, de sok férfi pedig nem szeret ilyesféle védekezést használni. Ők elvárják, hogy egy nő szedjen orális fogamzásgátlót, vagy oldja meg, de neki ezen ne kelljen gondolkoznia.
    Egy tartós kapcsolatban is lehet a lánynál óvszer, mivel végül úgy is a pár érdekeit képviseli, és a fiúnak lehet egy jól eső gesztus is, ha egyszer-kétszer a lány, azt mondja, hogy hagyd, mert van nálam is. :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ne maradj le!

Írd be az email címed, ha értesülni szeretnél a legújabb posztokról! :)

Follow by Email