2016/09/26

Yes to cucumbers arctisztító kendő


A new york-i utam során természetesen nem hagyhattam ki, hogy benézzek a CVS-be, hiszen a külföldi youtuberek, akiket követek, szinte heti rendszerességgel mutatják be, hogy épp miket szereztek be onnan. Sok helyen visszatérő kedvencként találkoztam a Yes to cucumbers arctisztító kendővel, ami egy praktikus választásnak tűnt a vásárlás során, így azonnal be is szereztem.

Arctisztító kendővel nem lehet mellélőni. Szerintem egy alapdarab kell hogy legyen mindenki fürdőszobájában. Többnyire egy többlépéses, átfogóbb arctisztítást végzek nap mint nap, de ha este valami olyan eseményre megyek, ami erősebb sminket igényel, fáradtan hazatérve lehet, hogy nincs kedvem végigmenni ezeken. Persze ilyenkor sem alternatíva, hogy a sminkem eltávolítása nélkül feküdjek le, így ezekben az esetekben tökéletes szolgálatot tesznek az arctisztító kendők.


A Yes to cucumber változat nem csak a nevében hordozza az uborka szót, az illata is nagyon erősen ezt a zöldséget utánozza. (Bár részemről egy parfümmentes változatnak sokkal jobban örülnék.) Maga a kendő nagyon jó minőségű. A felülete teljesen sima, nincs rajta semmilyen mintázat, amit én sok más márkánál kifejezetten nem szeretek, mert így sokkal gyengédebben tud bánni a bőrömmel. A nedvessége is átlagon felüli, az arcom minden négyzetmilliméterére bőven jut az arctisztítóból, nem szárad ki a kendő használata közben félúton. Emiatt nagyon kellemes érzés az alkalmazása.

Könnyedén eltávolítja az arcomról a smink és a szennyeződések kb. 95%-át. (A reggeli arctisztításnál lehet érezni, hogy azért hagyott egy kicsit maga után, de ez szerintem így is jobb mint az átlag.) Használata után nincs az az érzésem, hogy fáj a bőröm, annyira húzta a kendő, az arcom hidratáltsága is megfelelő marad utána. 


Viszont itt jön a bökkenő, ami miatt meglehetősen csalódott is vagyok, hiszen idáig egy tökéletes termékről beszélünk. Nem rendelkezem kifejezetten érzékeny bőrrel, használata után mégis égető érzést hagy maga után, különösen az orrom és a szemem környékén. Bíztam benne, hogy ez csak az első használatot kíséri, de azóta is folyamatos problémát jelent. Nem tudom ezt mi okozhatja, mert elvileg egy kifejezetten nyugtató arctisztítóról beszélünk, ami hipoallergén és 95%-ban természetes összetevőket tartalmaz. A probléma után utána is olvastam több véleménynek, és szinte mindenki hasonló tapasztalatokról számol be, ami nagyon nagy kár.

Összességében a kendő kialakításával és tisztító tulajdonságával nagyon meg vagyok elégedve. Égető érzése miatt ezt nem venném újra, de a Yes to családból szívesen kipróbálnék még más változatot, hátha ott nem jelentkezik ez a gond.

Ti próbáltátok már?

1 megjegyzés

  1. Én is kifejezettem a sok jó vélemény miatt vettem meg, de ugyanez a probléma nálam is. :/

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ne maradj le!

Írd be az email címed, ha értesülni szeretnél a legújabb posztokról! :)

Follow by Email