Woman up! áthangoló hétvége

2016/09/06
Soha nem szerettem kamera előtt lenni, és mindig borzasztóan izgultam, ha sok ember előtt kellett beszélnem. Erre tessék, itt vagyunk most. :) Persze teljesen más a helyzet a YouTube videók esetében, hiszen ha elindul a felvétel, csak én vagyok, és senki más, meg persze az elképzelt YouTube-családom, így az izgulás dolog megoldva.  :) Mostanában viszont mégis egyre többször kerülök bele a hagyományos kamera-, és sok ember előtt beszélős helyzetbe, és nagyon élvezem! Persze borzasztóan új ez nekem, az izgulás még nem múlt el teljesen, és sokat kell még tanulnom, na meg gyakorolnom, de a kihívás elfogadva! A mostani kihívás pedig a Woman up! áthangoló hétvége, mely során én is előadást tartok majd. Húha!

Korábban is volt már néhányszor alkalmam több ember előtt előadni YouTube témakörben, de ezúttal más lesz a helyzet. Most nem a számokról és a statisztikákról fogok beszélni, hanem, hogy mi is van a háttérben. Hogyan kezdem, hogyan csinálom most, és miket szeretnék elérni. Nem kérdés, hogy a YouTube teljes mértékben megváltoztatta az életemet, így remélem az én történetem motiválni fogja a résztvevőket, hogy merjenek belevágni a saját álmaik megvalósításába. Nagy szavak ezek, dehát így van. :)

Na de miről is van szó? Október 1-2-án egy kétnapos tréninggel várunk benneteket, ahol az inspiráló előadások mellett a szépség workshop sem maradhat el. Az előadók között lesz többek közt Vass Virág irónő, Vágási Emőke producer,  és Nagy Nóra health&beauty coach is.

A programról és jelentkezésről ITT olvashatsz!

Jegyek limitált darabszámban kaphatók, szóval ne maradj le! :) 
A Facebook oldalamon futó nyereményjátékban most még egy pluszt esélyt is adhatsz magadnak ITT!

Remélem találkozunk!

Post Comment
Megjegyzés küldése

Auto Post Signature

Auto Post  Signature