2016/09/06

Woman up! áthangoló hétvége

Soha nem szerettem kamera előtt lenni, és mindig borzasztóan izgultam, ha sok ember előtt kellett beszélnem. Erre tessék, itt vagyunk most. :) Persze teljesen más a helyzet a YouTube videók esetében, hiszen ha elindul a felvétel, csak én vagyok, és senki más, meg persze az elképzelt YouTube-családom, így az izgulás dolog megoldva.  :) Mostanában viszont mégis egyre többször kerülök bele a hagyományos kamera-, és sok ember előtt beszélős helyzetbe, és nagyon élvezem! Persze borzasztóan új ez nekem, az izgulás még nem múlt el teljesen, és sokat kell még tanulnom, na meg gyakorolnom, de a kihívás elfogadva! A mostani kihívás pedig a Woman up! áthangoló hétvége, mely során én is előadást tartok majd. Húha!

Korábban is volt már néhányszor alkalmam több ember előtt előadni YouTube témakörben, de ezúttal más lesz a helyzet. Most nem a számokról és a statisztikákról fogok beszélni, hanem, hogy mi is van a háttérben. Hogyan kezdem, hogyan csinálom most, és miket szeretnék elérni. Nem kérdés, hogy a YouTube teljes mértékben megváltoztatta az életemet, így remélem az én történetem motiválni fogja a résztvevőket, hogy merjenek belevágni a saját álmaik megvalósításába. Nagy szavak ezek, dehát így van. :)

Na de miről is van szó? Október 1-2-án egy kétnapos tréninggel várunk benneteket, ahol az inspiráló előadások mellett a szépség workshop sem maradhat el. Az előadók között lesz többek közt Vass Virág irónő, Vágási Emőke producer,  és Nagy Nóra health&beauty coach is.

A programról és jelentkezésről ITT olvashatsz!

Jegyek limitált darabszámban kaphatók, szóval ne maradj le! :) 
A Facebook oldalamon futó nyereményjátékban most még egy pluszt esélyt is adhatsz magadnak ITT!

Remélem találkozunk!

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ne maradj le!

Írd be az email címed, ha értesülni szeretnél a legújabb posztokról! :)

Follow by Email