2016/08/12

Inecto Naturals Argan hajápolás


Az Inecto argánolajos hajápoló termékcsaládja kifejezetten a száraz, fénytelen haj ápolására lett kitalálva. Samponból, balzsamból, hajpakolásból és hajolajból áll. Göndör hajúként én pont ezzel a problémával küzdök, ugyanis a tincseim elég rakoncátlanok, nehezen kezelhetőek, és hajmosás után nagyon hamar elvesztik a fényüket. Az argánolaj tartalmú termékeket mindig is előnyben részesítettem legyen szó akár bőr-, akár hajápolásról, így ezeket is kíváncsian próbáltam ki.

Elsőként beszéljünk kicsit az első szembetűnő dologról, a termékek csomagolásáról. Bár ez lehet, hogy inkább marketing szempontból fontos, de nekem nagyon tetszik a megjelenésük, és kozmetikumok terén sokszor a csomagolás miatt döntök a megvétel mellett. Számomra nagyon fiatalos hatást kelt, jó ránézni a fürdőszoba polcán.

Hajápolás terén nálam szintén nagyon fontos az is, hogy milyen illata van egy adott terméknek. Az argános változatokat pont emiatt is szeretem nagyon, viszont ennél a termékcsaládnál ez alig érezhető, nagyon visszafogott illatot kapott. Én kifejezetten szeretem, ha hajmosás után intenzív a hajam illata, így részemről ez kicsit csalódás volt.


A sampon megfelelően habzik, és jól tisztítja a hajat. Én egy hajmosás során kétszer szoktam használni. Személy szerint a balzsamoknál egyértelműen jobban pártolom a hajpakolásokat, mert szerintem sokkal intenzívebb a hatásuk, viszont itt nem igazán éreztem különbséget. Többnyire a balzsamok vizesebb állagúak, viszont ezúttal mind a balzsam, mind pedig a hajpakolás elég tömör, testápolószerű textúrát kapott. Mivel a balzsam egy viszonylag nagy, 500 ml-s kiszerelésben kapott helyet, én ezúttal a kettő között azt választanám (már ha megvagy elégedve a termékkel, mert így ár-érték arányban jobban jársz majd.) 

Ez a három termék beváltotta az ígéreteit. Már az első használat után fényesebb és könnyen kezelhetőbb lett a hajam, de úgy érzem, hogy a nagyon száraz, sérült hajra nem ez nyújtja a legtökéletesebb megoldást. Ha nagyon fénytelen a hajad, és nehezen tudod kifésülni, akkor jó választás lehet, de ha "hajvészhelyzetben" vagy, én erősebb készítményt választanék.


A termékcsaládból az én kedvencem egyértelműen a hajolaj volt. Sokszor érzem azt, hogy az ilyen termékek túlságosan sűrűek és zsírosak, alig tudom szétoszlatni őket a hajamon, és a kezemen több marad belőlük, mint ami a hajamra kerül. Ennek a készítménynek az állaga viszont jóval könnyedebb és folyékonyabb mint hasonló társaié, ezért sokkal egyszerűbben használható, viszont a hatékonyságából mit sem veszít. Én még kifésülés előtt szoktam a hajvégeimre tenni, amik sokkal jobban kezelhetőek és puhább tapintásúak lesznek. Ezt bátran tudom ajánlani erősen száraz, töredezett hajvégekre is.

Az Inecto készítményei 90%-ban természetes összetevőkből állnak, mindegyikük vegán kozmetikum.
A márka elkötelezett az állatvédelem iránt, így egyik terméket sem tesztelik állatokon, sőt most augusztus 31-ig  minden megvásárolt Inecto termékkel 7 Ft-tal támogatod a Noé Állatotthont!
További részletek ITT!


Elérhető:
Hajolaj és hajpakolás: Tesco, ITT
Sampon és kondicionáló balzsam: dm, Tesco, Rossmann, ITT

Próbáltátok már az Inecto termékeit?

3 megjegyzés

  1. szabadosregi:)8/18/2016 10:09 de.

    Szia Fruzsi!Regina vagyok és én is göndör hajú vagyok.Valamiért olyan megviselt és száraz a hajam,amikor hajpakolást,hajhabot is használok hajmosás után.Meg utána a fejem tetején ilyen plusz hajréteg képződik és úgy kell lapítgatnom. Aztán másnap mikor felkelek olyan mintha több napja mostam volna hajat.Szerinted mi lehet a baj?

    VálaszTörlés
  2. Szia.A kókuszolajos hajpakolást próbáltam ki.Nagyon jó.Szintén hosszú, göndör hajam van.�� Kriszti

    VálaszTörlés
  3. Annyi helyen olvastam már róluk, hogy egyszer biztos lecsapok rájuk. :)

    VálaszTörlés