2016/07/13

Hosszú távú következmények


Egyre többen tisztában vannak vele, hogy a védekezés nélküli szex következménye nem csak a nem kívánt terhesség, hanem különböző nemi betegségek is lehetnek, ez azonban mégsem elég intő jel arra mindenkinek, hogy védekezzenek.

Sokan gondolják úgy, hogy egy gyors orvosi látogatás és néhány tabletta után már minden mehet a régiben, ám számos nemi betegség hosszútávú következményekkel járhat, amik aztán az egész életünk során emlékeztetnek majd arra a felelőtlen éjszakára. Ezek közé tartozik például a meddőség is. 

A fiatalok számottevő része nem foglalkozik a témával, vagy úgy gondolják, hogy ők úgysem akarnak gyereket vállalni a jövőben, de ez a hozzáállás az évek során bármikor változhat, és ilyen esetben ez a fiatalon meghozott rossz döntés végigkísérheti egész életüket.


Nem árt hát megfontolni, hogy mi a fontosabb: egy jól átbulizott, felelőtlen éjszaka, vagy az egészségünk megőrzése, és a jövőnk szem előtt tartása.
Ha bármilyen tünetet felfedezel magadon, azonnal fordulj orvoshoz, és ne feledkezz meg a rendszeres szűrővizsgálatokról sem!


Tudj meg róla még többet: http://www.durex.hu/rajtadvanakkorrajta/


Szólj hozzá Te is, mert minden vélemény fontos egy ilyen témában!


Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ne maradj le!

Írd be az email címed, ha értesülni szeretnél a legújabb posztokról! :)

Follow by Email