2016/07/31

Aktuális kedvencek II. - Smink


Ahogy ígértem az aktuális kedvenceim második felvonása következik most, ezúttal a sminktermékekkel. Számomra egyértelműen ez az izgalmasabb téma, hiszen itt jönnek elő a különleges színek, textúrák stb, de aztán amikor összegyűjtöttem, hogy miket szerettem mostanában a legjobban, rá kellett jönnöm, hogy ezúttal inkább a klasszikus sminktermékek kerültek előtérbe. Ez talán amiatt is lehet, hogy nyáron, a nagy forróságban nem igazán viselek túl sok sminket, viszont ezekre a darabokra bátran esküszöm! :)



L'oral SuperLiner tusfilc és NYX Super Skinny Marker tusfilc
Bármilyen minimál sminket könnyedén feldob egy cicás tusvonal, amit én igyekszem is mindig kihasználni. A kedvenceim a filces kiszerelésű darabok, mert ezek használata sokkal könnyebb, így jóval egyszerűbb egy precíz tusvonal megrajzolása ilyen termékekkel. A L'oréal és a NYX változatai eléggé hasonlóak, ezért is veszem őket most egy kalap alá. Mindkét filc tűvékonyan végződik, és színük nagyon intenzív fekete. Nem kenődnek el könnyen, és gyorsan megszáradnak a felvitel után, így megbízhatóan használhatóak a forró nyári napokon is.

Revlon Ultimate All-in-one szempillaspirál
A Revlon szempillaspirálja már az első használat során levett a lábamról. Szépen íveli, dúsítja és hosszabbítja is a pillákat, és nekem azok a szempillaspirálok a kedvenceim, amik egyben elvégzik mindezt. A keféje nagyon kicsi, kb. fele az átlagosnak, és a szilikonos sörték is meglehetősen aprók rajta. Ennek előnye, hogy a szemzugokat és a legapróbb szálakat is könnyedén elérhetjük vele, viszont egyszerre elég sok festéket vesz fel, így én mindig úgy használom, hogy előtte lehúzom a róla  felesleget, mert másképp csomosíthatja a pillákat, de így csodákra képes. 


Pupa Balmy Oil szájfény - 001 Sunny Honey
Az utóbbi időben sorra csak a matt hatású rúzsokról áradoztam, és a szájfények teljesen háttérbe kerültek nálam, egészen addig, amíg kipróbáltam ezt a Pupa terméket. Nem is csak egy átlagos szájfényről beszélünk, hiszen amellett, hogy kellemes fényt ad az ajkaknak, a málnamag olaj erejével egyszerre ápol is. Nagyon kellemes érzés az ajkakon, mert egyáltalán nem ragacsos, az illata is kellemes, visszafogott. Szeretem, hogy szinte tökéletesen áttetsző a színe, csak épphogy egy kis mézes tónust ad a szájnak. 

Freedom szemöldökárnyaló - Soft Brown
Nem vagyok túl profi a szemöldökformázásban, de én legjobban az ehhez hasonló, púderes szemöldökárnyalókat szeretem. Egy ferde ecset segítségével azonnal könnyedén kitöltöm a szemöldököm hiányos részeit, és szép egységes külsőt kapnak. Tetszik benne, hogy két árnyalatból is választhatok, kedvemre keverhetem őket. Ezek a barnák inkább szürkés tónusúak, amit különösen szeretek benne.

NYX Micro szemöldökceruza - Espresso
Ami a szemöldökömet illeti, próbálok azért kísérletezgetni, nem csak a formát, hanem a használt termékeket is tekintve. A NYX szemöldökceruzája nagyon megtetszett, mert ezzel könnyebben alakítgathatom a formát, és azt hiszem valamivel természetesebb hatást érhetek el. Egyik oldalán csavarós ceruza, másik végén pedig egy kis kefe található, így mindenképp egy praktikus termékről beszélünk.

Próbáltátok már ezek közül valamelyiket? Nektek mik a kedvencetek?

2 megjegyzés

  1. Ajakolajakat még nem próbáltam, de izgik lehetnek! :)

    VálaszTörlés
  2. Pupa balmy Oil 001 nálam is nyerő.Nem csillámos, inkább vizes hatású ajkakat lehet elérni vele.Imádom.Nyári kedvenc még: Phyt's színezett hidratáló,Alva homoktövis olaj,Martina Gebhardt baobab spray, Dr.Hauschka kőpúder, Dr.Bronner's tusfürdők.Van valamilyen eredmény NYX verseny ügyben? Szurkolok�� Kriszti

    VálaszTörlés