2016/06/09

Az óvszert elutasító fiúk nem vonzók


Főleg egy kapcsolat elején nehéz felhozni a védekezés témát, pedig ilyenkor a legfontosabb, hiszen ha ebben eltérő a véleményetek, és látszik, hogy a másik fél nem elég felelős gondolkodású, akkor ez rövid úton a végét jelentheti a kapcsolatnak.

Kerültél már olyan helyzetbe, hogy a párod visszautasította az óvszer használatát? Megmondom őszintén, én nagyon megdöbbennék, és valószínűleg mérges is lennék egy ilyen szituációban. Egyrészt csalódnék magamban, hogy miért nem vettem észre hamarabb, hogy ez a srác még baromira nem felnőtt, másrészt azonnal kiábrándulnék a fiúból (igen, szándékosan nem férfit írtam). Szóval nálam ez egyértelműen egy váló ok!

Ha ismerős a helyzet, remélem semmiképp sem érezted magad rosszul amiatt, hogy nemet mondtál ilyenkor az együttlétre. Sőt, inkább a jó oldalát kell nézni, hiszen már most kiderült, hogy a párod nem passzolna hozzád. Ne szégyellj nemet mondani ilyenkor, bátran állj ki magad mellett, hiszen az óvszer használatával nem csak a nem kívánt terhességet, de a szexuális úton terjedő betegségeket is elkerülheted, így nagyon fontos, hogy soha ne maradjon el ez a lépés!
Tudj meg róla még többet: http://www.durex.hu/rajtadvanakkorrajta/


Szólj hozzá Te is a témához, mert minden vélemény fontos egy ilyen témában!

Kerültél már olyan helyzetbe, hogy a fiú visszautasította az óvszer használatát? 

Hogyan reagáltál ilyenkor?Mi a véleményed azokról a fiúkról, akik nem akarnak védekezni?

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ne maradj le!

Írd be az email címed, ha értesülni szeretnél a legújabb posztokról! :)

Follow by Email