2016/05/05

Új kedvencem: Garnier Micellás arctisztító kendő


Jó ideje megfogadtam magamnak, hogy sminkkel az arcomon soha nem fekszem le aludni, mert szerintem ez a lehető legrosszabb dolog, amit tehetünk a bőrünkkel. Szerencsére ezt sikerül is tökéletesen betartani, ugyanis soha nem érzem magam alvásra készen, amíg nem tisztítom meg a bőrömet. Persze vannak olyan napok, amikor az embernek nincs kedve végigcsinálni egy többlépéses folyamatot, ilyenkor mindig az arctisztító kendőkre szavazok. Most megtaláltam belőlük az abszolút kedvencemet, a Garnier 3in1 micellás változatát.

Ez az arctisztító kendő egyszerűen minden szempontból tökéletes. Számtalan típussal kísérleteztem már, de valami mindig hibádzott. Nem volt elég hatékony, durva volt a bőrömhöz, nem tetszett az illata, hamar kiszáradt, és még sorolhatnám. Ennél a terméknél ezek közül egyik sem okoz gondot.


A Garnier 3in1 micellás arctisztító kendő hihetetlenül gyengéden bánik a bőrömmel. Nagyon finom az anyaga, így a használata extra kellemes érzés a bőrön. Megfelelő mennyiségű anyaggal van átitatva, így nincs az az érzésem, hogy az arctisztítás végére már csak egy száraz kendővel dörzsölöm az arcomat. Egész biztosan nem spóroltak vele, így borzasztó hatékonyan el tudom távolítani vele a sminkemet, legyen szó akár vízálló szempillaspirálról. 

Bátran használom akár szemkörnyékemen is, mert nagyon gyengéden bánik ezzel a területtel is, és nem okoz semmilyen irritációt.  Használata után a bőröm nyugodt és kellemes érzetű. Nem szárít, sőt, hidratálja is az arcbőrt, így az extra lustálkodós estéken egy lépésben elvégezhető vele a bőrápolás. Nem tartalmaz illatanyagot, színezéket és alkoholt sem. Az utóbbira mostanában igyekszem különösen odafigyelni, mert hosszútávon nagyon ki tudja szárítani a bőrömet, így ez extra jó pont.
Én egészen biztosan újra fogom venni, mert nagyon meg vagyok vele elégedve.


Ti próbáltátok már?

5 megjegyzés

  1. Megmondom őszintén eddig csak végső esetekben használtam törlőkendőket mert még a sminkem felénél sem jártam már csont száraz volt a kendő. Most viszont nagyon kíváncsivá tettél főleg azzal, hogy letudja szedni akár a vízálló sminket is, hiszen nem egy nem kettő folyékony állagú lemosóba szaladtam már bele, amiknek ez igenis problémát okozott.

    VálaszTörlés
  2. Szia, Saját pénzeden vetted vagy szponzorált cikk, és tesztelésre kaptad?

    VálaszTörlés
  3. Én is tartózkodtam idáig az arctisztító kendőktől, valahogy olyan rossz-hideg-babapopsitörlő hatást kelt bennem, de az írásod után úgy érzem, megér egy próbát! :)

    VálaszTörlés
  4. Szia. Én is Garnieres arctisztító és sminkeltávolító kendőt vettem, csak én a zöld csomagolásút, mert vegyes bőröm van és vettem e mellett ugyanebből a termékcsaládból egy BB krémet is, szintén vegyes bőrre. Nekem mindkettő bevált, csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek ugyanilyen a bőrtípusa, mint nekem.

    VálaszTörlés