2016/05/19

Nem minden nemi betegség gyógyítható!


A Durex edukációs kampányának 2. részeként ezúttal a nemi betegségekre szeretném kicsit felhívni a figyelmet, hiszen nagyon fontos, hogy nem csak a nem kívánt terhesség elkerülése végett kell védekeznünk, hanem ismeretlen partner esetén az is nagyon fontos, hogy ne kapjunk el semmilyen nem kívánt fertőzést. 


Sokan úgy gondolják, hogy ha külsőre ápolt partnert választanak, akkor biztosak lehetnek abban is, hogy nem terjeszt semmilyen betegséget, pedig a két dolog a valóságban nem jár kéz a kézben. 100%-os biztonságot  egy fogamzásgátlási módszer sem tud nyújtani, de a nemi betegségekkel szembeni védekezés esetében az óvszernek van a legnagyobb hatékonysága.

Az orvostudomány jelenlegi állásánál ott tartunk, hogy úgy gondoljuk, bármilyen betegségünk is van, beveszünk egy gyógyszert, és azonnal elmúlik minden bajunk. Fontos kiemelni azonban, hogy nem minden nemi betegség gyógyítható! Például a herpesz és HIV esetében is bár a tünetek kezelhetők, a vírus megmarad a szervezetben, és akár egész életre szóló betegséget okozhat!

Legyél felelős,  és védekezz a pároddal!

Tudj meg róla még többet: http://www.durex.hu/rajtadvanakkorrajta/

Mi a véleményetek? Van esetleg tapasztalatotok a témával kapcsolatban?

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ne maradj le!

Írd be az email címed, ha értesülni szeretnél a legújabb posztokról! :)

Follow by Email