2016/03/18

TESZT - Garnier Pure arctisztító termékek


Ha hozzám hasonlóan problémás, pattanásos bőrrel rendelkezel, és ráadásul gyakran ki is fényesedik az arcod, akkor érdemes kipróbálnod a Garnier Pure termékcsaládjának termékeiket, ugyanis ezek a készítmények pont ezeket a problémákat célozzák meg. Ezúttal három arctisztítót teszteltem, őket ismerhetitek meg most!


Garnier Pure 3in1 arctisztító
Kezdjük is rögtön a termékcsalád sztárjával, ami jelenleg az egyik legnépszerűbb termék a Garnier kínálatában. Ez nem más, mint a 3 az 1-ben arctisztító. Nem is csoda, hogy sokan ezt emelik le a drogériák polcairól, hiszen nálam is nagy kedvencnek számítanak azok a termékek, amikkel időt spórolhatok, mert egyszerre több funkcióval is rendelkeznek. Ez a változat egyszerre arclemosó, bőrradír és arcmaszk is.

Ezt a terméket az esti arcápolási rutinom részeként használom. Miután enyhén benedvesítem a bőrömet, felviszem ezt a terméket, alaposan belemasszírozom a bőrömbe, majd rajtahagyom egy fogmosás erejéig, ezután bő vízzel leöblítem. Ezzel a módszerrel egyszerre tudom használni mindhárom funkcióját, melyek meglepően jól működnek!

Egy átlagos bőrradírhoz képest viszonylag kisebb szemcséket tartalmaz, viszont azokból sokkal többet, így nagyon finom a bőrhöz, miközben eltávolítja a szennyeződéseket, és az elhalt hámsejteket. Mint ahogy az összes többi terméknek, ennek is enyhén uborkás illata van, ami számomra egy kedvenc az arcápoló termékek esetén. Amit a legjobban szeretek benne, az a használat utáni érzés, - és ez majd visszatérő mondat lesz a többi arctisztító kapcsán is -, ugyanis ez a termékcsalád elképesztő frissítő hatással rendelkezik! Amint lemosom az arcomról, a bőröm hihetetlenül friss és üde lesz, olyan érzés mint, amikor valamilyen erősen mentolos terméket használunk, kivéve, hogy ez azt nem tartalmaz. :) A pórusokat is hatásosan összehúzza, mattító tulajdonságára sem lehet panasz, ha viszont érzékenyebb a bőröd, érdemes ezt a terméket ritkábban használnod.


Garnier Pure arctisztító gél
Ezt a zselés arctisztítót főként reggeli készülődéshez ajánlom, legalábbis nekem a smink eltávolításához kell, hogy szemcséket tartalmazzon egy készítmény, viszont a napindító tisztításhoz tökéletes. Ha zsíros, erősen fénylő bőrrel rendelkezel, akkor érdemes bevetni ezt az arctisztítót, mert nagyon jól mattít, és  használata után kellemesen feszes lesz a bőr.

Ahogy az előző esetben is említettem, ez a gél is hihetetlenül felfrissíti a bőrt, olyan mintha a  levegőt befogadó pórusaim száma megduplázódna, így ez egy újabb indok arra, hogy reggel ezt használjam. :)


Garnier Pure Active ExfoBrusher arctisztító
Nosztalgikus hangulatban kezdtem ezt a terméket újra használni, ugyanis 3 évvel ezelőtt nagy kedvencnek számított nálam. A tetején lévő szilikon sörtéket kötelezővé tenném minden készítményre, ugyanis teljesen megváltoztatja az arctisztítás élményét. Számomra a mechanikus tisztítás egy megfelelő termék mellett felér egy csodával a bőrömnek. Sokkal kellemesebb a használat a masszírozó hatás miatt, és a szenyeződések eltávolítása is jóval könnyebb lesz.


Maga az arctisztító hasonló az előbb említett gélhez, viszont ez valamivel folyékonyabb annál. Ha valamit változtathatnék rajta, akkor biztos, hogy ez a tulajdonsága lenne az , ugyanis az adagolás közben gyakran belefolyik a szemembe, ami kellemetlen tud lenni, így az első néhány alkalom mindig azzal telik, hogy megtanuljam mennyit is kell használni belőle egyszerre, de egyébként egy nagyon hatásos készítmény.


Legyél Te a Garnier Pure-lány!
Emellett remélem nem felejtetted el, hogy továbbra is tart még a Pure-lány vadászat! Ha nem tudnád miről beszélek, akkor lemaradtál a legutóbbi videómról, melyet Király Viktorral készítettem, aki keresi a lányt, aki majd szerepelhet vele a Garneir legújabb reklámfilmjében.
Ha érdekel a jelentkezés, akkor látogass el IDE, és olvasd el a részleteket!



Próbáltátok már ezeket a termékeket?

7 megjegyzés

  1. Én is próbáltam már Pure termékeket (nem ezeket) és nekem is nagyon beváltak

    VálaszTörlés
  2. Most már én is szeretném kipróbálni őket.

    VálaszTörlés
  3. Én ugyanezeket próbáltam és nekem beváltak :)

    VálaszTörlés
  4. Én is Garnier termékeket használok általában, pl. BB cream-et, a Pure uborkás arctonikot és a különböző arcradírokat. Ezek a kedvenceim, hosszú évek óta. Nemrég vettem a Glamour napokon az újfajta micellás vízből is (bár lehet, hogy nem új, de mindenesetre nem a megszokott rózsaszín kupakos), meglátjuk, hogy fog beválni (Pure, all in one).

    VálaszTörlés
  5. A 3in1 arctisztítóban van mentol. :)

    VálaszTörlés
  6. A Garnier pure 3in1-et használom hetente 1x maszk ként,a pure activot minden nap,bár nagyon szárít,és utánna jelenleg bioderma micellás vizet,de ha elfogy akkor garniert fogok venni,valamint hidratálásként a grape cream arckrémet a garniertől,nekem nagyon bevált ez a 3 termék így,de ma vettem rose cream arckrémet úgyszintén a garniertől.nagyon jó termékeket készít a Garnier.
    De ha kijön egy kisebb pattanás,akkor a DM árusít leszárító balea tapaszt,amit ha éjszaka fent hagysz,reggelre kezd eltünni,nagyon szeretem azt is.de az SOS-GEL is nagyon jó a baleától.

    VálaszTörlés
  7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés