2016/03/06

AVON Matt hatású rúzsok



Az AVON matt hatású ajakrúzsairól egész biztosan hallottatok már, hiszen az utóbbi 1-2 hétben én is lépten nyomom beléjük botlok, így sokat gondolkoztam, hogy szenteljek-e nekik egy külön bejegyzést, de aztán arra jutottam, hogy ha közületek egy embernek is újat mondhatok ezzel, akkor már megérte, hiszen meg kell ismernetek ezeket a csodákat!

Rengeteg márka próbálkozott már a tökéletes matt rúzsok megalkotásával, de többnyire valami apróság mindig hiányzott. Egészen eddig! Ugyanis az AVON változata egyszerre matt, tökéletesen pigmentált, hosszantartó, és... hidratál is! Bizonyám! Ezúttal nem kell már félnünk a zavaró, szárító hatástól, ami szinte minden matt rúzs velejárója volt.


Csodás, 15 színből álló palettáján szebbnél szebb színek kaptak helyet. Nekem 3 feltűnőre esett a választásom. A Berry blast egy nagyon jól viselhető sötétebb szín. Nevével ellentétben nekem nem annyira bogyós, inkább a sötétmályvára emlékeztet, egy nagyon enyhe barnás tónussal. Az Adoring love kicsit csalóka, ugyanis a csomagoláson található matrica alapján egyértelműen pirosra számítottam, míg a valóságban egy élénk rózsaszínről van szó, ami szerencsére nem túlságosan pinkes vagy rágógumis, így jól hordható. Összességében kellemes csalódás lett. A harmadik árnyalat az Ruby kiss nevet viselni, ami egy nagyon erős, dögös piros, rózsaszínes tónussal.


A rúzsok textúrája nagyon jó krémes, így könnyű és kellemes a használatuk. Mindegyik szín egyaránt erősen pigmentált, már első húzásra is tökéletesen fednek. A szárító hatást pedig messziről sem ismerik, sőt táplálják az ajkakat. Számomra extra plusz pont, hogy a rúzsok csomagolása is matt hatású, így már tapintásra felismerem őket a reggeli kutakodás közepette.


Összességében imádom őket. Számomra eddig a Maybelline Creamy Mattes matt rúzsok számítottak kedvencnek, de az AVON változata a 2. helyre szorította vissza őket.

Ti próbáltátok már?

4 megjegyzés

  1. Nagyon örülök, hogy megírtad ezt a cikket, nekem segített dönteni. Már napok óta nagy matt rúzs keresésben vagyok, de azt hiszem megvan a nyertes. Köszi :)

    VálaszTörlés
  2. Esetleg a szádon is láthatjuk majd őket? :)

    VálaszTörlés
  3. Úgy tűnik, másnak is tetszenek a bejegyzéseid: http://beautyk07.blogspot.hu/2016/06/avon-matt-hatasu-ruzsok.html
    legalábbis "inspirálódott"

    VálaszTörlés
  4. Szia! Hol lehet ezeket a rúzsokat beszerezni? Nekem nagyon tetszenek!! Főleg az első! Nem tudnád a szádra is felvinni és megmutatni. Nekem is az eddigi összes matt rúzs brutálisan szárított. Nagyon szeretnék egy pármilyet beszerezni! Várom válaszod!

    VálaszTörlés