2016/02/10

Katicabogárként hétköznap


Divatimádó katicabogárként igazán különleges lehet egy párizsi lány élete, főleg, ha szuperképességekkel is rendelkezik, mint Marinette, a Miraculous ladybug főszereplője. A mai cikkben játékos, katicás motívumokkal megtűzdelt összeállítások közül válogathattok 4 különböző stílusban, melyek minden alkalomnak megfelelnek. Nézz körbe, ha szeretnéd kipróbálni milyen katicabogárnak lenni a hétköznapokban! :)Hétköznapi
A hétköznapi öltözködést tekintve én a kényelmes, ám nőies darabokra szavazok, amikben egyszerre érzem magam csinosnak, de nem akadályoznak a rohanó életvitelben sem. Emiatt nem is kérdés, hogy egy lapos talpú balerinacipő kötelező darabnak számít. Szűk nadrághoz mindig jól passzol egy kicsit lazább szabású blúz, és természetesen nem mondanék nemet egy ehhez hasonló katicás órának sem, csak az idő helyett, nehogy a pöttyeit számoljam meg. :)


Elegáns
Ha menő üzletasszony lennék, ez lenne az én go-to megjelenésem. Egy egyszerű szabású ruha, ami szépen kiemeli az alakot, egy visszafogott magassarkúval, és már készen is vagyunk. Rengeteg időt spórolnék meg a reggeli ruhaválasztásnál, hiszen nem kellene azon agyalnom, hogy mit mivel párosítsak. A ruha szabályos mintáját követve a fülbevaló esetében is a geometrikus formákra esett a választásom, míg az óra katicás mintája ad egy kis extra játékosságot, amit csak a figyelmes szemek vesznek észre.


Sportos
Ha sportos öltözködésről van szó, nekem azonnal a farmer + tornacipő kombináció jut eszembe. Szerencsére a kényelmes viselet nem feltétlenül egyenlő a slampos megjelenéssel, így ilyenkor is kellően csinosak lehetünk. A testhezálló, szaggatott farmerhez jól passzol ez az egyszerű szabású, katica mintás felső, amihez kiegészítőként egy menő hátizsákot választottam. Talán a táska a kedvencem ebből az összeállításból, hiszen nagyon praktikus, és a színe azonnal magára vonzza minden tekintetet. Ha hozzákapcsolunk egy katicás díszt, még extra személyiséget is vihetünk bele.


Partizós
Azzal a bizonyos kis feketével sosem lehet mellélőni, amihez a piros mindig tökéletesen passzol. A ruha bájos hatásához jól illenek a katicabogár motívumok, míg a dögös tűsarkú és vörös rúzs kellően dögössé varázsolják az összhatást. A ruha felsőrészének különleges tüllös, galléros megoldása egyszerre kislányos és nőies, ami kellő játékosságot ad a megjelenésnek.A Miraculous Ladybug (Katicabogár és Fekete Macska Kalandjai) február 15-én 16.30-kor startol a Disney csatornán, melyben a divatimádó, párizsi Marinette egy szuperképességekkel rendelkező katicaként harcol a gonosz ellen.
Ti szeretitek a katicás motívumokat?

Ez a bejegyzés a Disney együttműködésével jött létre.

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ne maradj le!

Írd be az email címed, ha értesülni szeretnél a legújabb posztokról! :)

Follow by Email