2015/10/28

Digitális Díva lettem! - Köszönöm!


Hú, nem is tudom, hol kezdjem... Biztosan Ti is tudtok róla, hogy hétvégén került megrendezésre a Cosmopolitan és az Avon által rendezett 2. Digital Divas blogger konferencia. Az esemény a blogger verseny eredményhirdetésével ért véget, ahol én vihettem haza a Közönség kedvence díjat. Jöjjön egy kis élménybeszámoló, hogy mit is éltem át a díj átvételekor. :)

Nehéz lenne szavakba önteni, hogy mit is éreztem a nevem elhangzása pillanatában. Persze mint mindenki, én is sokat gondolkoztam rajta, hogy mennyi esélyem van az év vloggere vagy a közönség kedvence díj elnyerésére. Már napokkal a rendezvény előtt az motoszkált az agyam egy eldugott pontjában, hogy lehet, hogy engem fognak szólítani, de mindig elhesegettem ezt a gondolatot.

Mégis, amikor kimondták a nevemet, valami elképesztő boldogság áradt szét bennem, amire nem is számítottam. Óriási örömmel sétáltam ki a színpadra, majd hihetetlen remegő kézzel át is vettem a díjamat, amit csak a szerencsének köszönhetően nem ejtettem el. :)

Aztán jött a közös fotózkodás, amikor már végre újra megjelentek épkézláb gondolatok a fejemben. Például elkezdtem értelmezni azt a mondatot, hogy toronymagasan én voltam a közönség kedvence... 24 rendkívül népszerű blogger közül rám szavaztak a legtöbben... Hihetetlen ez az érzés, ez a hatalmas támogatás, amit tőletek kaptam! Amikor ezt így átgondoltam, annyira elkaptak az érzelmek, hogy sikerült rendesen elérzékenyülnöm, és a könnyeimet hol visszanyelve, hol épp masszívan potyogtatva mosolyogtam a kamerába... Majd hazaérve még kb. 1 órán át sírdogáltam örömömben. Nagyon-nagyon köszönöm Nektek, leírhatatlan érzés ez a szeretet, amit tőletek kapok! Nagyon nagy elismerés volt ez számomra, ami óriási löketet ad abban, hogy folytassam, amit csinálok!

Tudom, hogy ez kicsit talán túlságosan "nyálasra" sikerült, de ez az oldal is hozzám tartozik, és szerettem volna a legőszintébben elmondani Nektek, hogy mit is érzek a Digital Divas kapcsán. Köszönöm!

Gratulálok a többi nyertesnek is!

Az év divatbloggere: Fifty pairs of shoes
Az év szépségbloggere: Entrance
Az év vloggere: Inspirációk lakberendezéshez
Az év feltörekvő bloggere: Chloe from the Woods
A közönség kedvence: Viszkok Fruzsi


Végül jöjjön néhány kép:








11 megjegyzés

  1. Tudtam hogy nyerni fogsz Fruzsi! Teljesen megérdemelted mert nincs nálad jobb YouTuber és blogger sem. A videóid és a bejegyzéseid mindig igényesek,látszik hogy rengeteget foglalkozol ezzel. Igazából mára te lettél a példaképem ♥ (Én is blogolok) Remélem még nagyooon sokáig hallhatok felőled!
    További sok sikert!
    Flor

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok Fruzsi! Én is rád szavaztam, és elhiszem, hogy mekkora öröm lehet ez Neked, amit írtál az teljesen átjött, még én is elérzékenyültem. Egy igazi Díva vagy, én pedig egy igazi Fruzsinátor! :) Megérdemelten kaptad meg ezt a titulust, mert odaadással, alázattal végzed a munkádat és az emberek is szeretnek Téged :) <3 Üdv. Lexa, 17, Kecskemét

    VálaszTörlés
  3. Szia Fruzsi! Szívből gratulálok, igazán megérdemelted! :)

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok neked, drukkoltam, mert tudtam, hogy mennyire fontos neked ez a díj és egyébként, tényleg imádnak a rajongóid.

    VálaszTörlés
  5. Jajj de cuki lett ez a bejegyzés!Nagyon drukkoltam hogy nyerj valamelyik kategóriában,kár hogy csak egyszer lehetett szavazni rád!Most én is nyálas leszek,de már úgy is rég leakartam neked írni hogy milyen hálás vagyok!Hihetetlen az a pozitívság amit a videóidon keresztül árasztasz felénk,köszönünk mindent!Irtó tehetséges és gyönyörű vagy,mindig maradj ilyen !Hatalmas puszi!☺

    VálaszTörlés
  6. Jajj de cuki lett ez a bejegyzes!Nagyon drukkoltam neked hogy nyerj valamelyik kategoriaban,mert abszolute megerdemled!Rengeteg videot es posztot keszitesz,es a mennyiseg nem megy a minoseg rovasara!Lehet hogy most en is kicsig nyalas leszek,de ugy erzem muszaj megkoszonom mindent!Hihetetlenul pozitiv es vidam vagy az osszes videodban,ezzel minket is boldogga teszel!Nagyon tehetseges es gyonyoru vagy,szemely szerint nekem te vagy a legszimpatikusabb videos mar rengeteg ideje!Maradj mindig ilyen mint amilyen most vagy!Hatalmas puszi!!!

    VálaszTörlés
  7. Gratulálok! Nagyon megérdemelted...mindig a te videóidon és blogodon kapcsolódom ki :)....és nagyon tetszik a ruhád...hol vetted? :D

    VálaszTörlés