2015/06/15

TESZT - Aussie Miracle száraz sampon és hajlakk


Amióta gyakrabban vasalom a hajamat, egyre több olyan hajápolási terméket próbálok ki, amire göndörként nem volt szükségem, vagy csak egyszerűen nem vettem hasznát. Ezek közé tartozik a száraz sampon és a hajlakk is. Ma az Aussie Miracle száraz sampon és Shine + Hold hajlakk lesz a terítéken.



Göndörként mindig is kicsit szárazabb hajjal küzdöttem, ami különösen a hajvégeknél okozott gondot. A jó oldala viszont az volt, hogy soha nem zsírosodott a hajam. Érdekes módon, amikor kivasalom a hajamat még ez is teljesen megváltozik. A hajtöveknél már a második, harmadik napon könnyen bezsírosodik. Mivel hosszú hajam van, igyekszem kitolni a hajmosás gyakoriságát, mert elég hosszas tortúra a szárítás (különösen  hajvasalással), így a száraz samponok tökéletes megoldásnak bizonyoltak. 
Az Aussie Miracle változata működött nekem eddig talán a legjobban. Figyelni kell arra, hogy min. 20 centiről fújjuk rá a hajukra, mert ha közelebbről visszük fel, akkor fehér nyomot hagy a hajban, de ha távolról alkalmazzuk, ez teljesen elkerülhető. Meglepő módon egyszeri  használatával akár 2-3 napot is tolni lehet a hajmosáson, ami más száraz samponoknál eddig nálam max. 1 nap volt. A hajam teljesen matt tapintású lesz tőle, de a fényét nem veszíti el, így számomra tökéletes szolgálatot nyújt.

Ajánlott fogyasztói ár: 1999 Ft


Göndörként hajlakkot sem szoktam túl gyakran használni, maximum a hajtövek emelésre. Ezt kipróbáltam ennél a terméknél is. Ilyenkor teljesen előre döntöm a fejem, és közvetlenül a hajtövekre fújom, hogy amikor visszafordítom a frizurám, dúsabb hatása legyen. Na ez a hajlakk olyan erősen tart, hogy szó szerint égnek állt utána a hajam, így érdemes figyelni a mennyiséggel. Frizurák rögzítésénél is nagyon jól működik, és ráadásul a végeredmény még extra fényes is lesz. Itt is érdemes betartani a távolról kis mennyiséget szabályt.

Ajánlott fogyasztói ára: 1699 Ft


Ti próbáltátok már valamelyiket?

6 megjegyzés

  1. Én is az Aussie szárazsampont használom és nagyon megszerettem. Isteni az illata és annyira finom maga az anyag, hogy egyáltalán nem látszik még az én sötétbarna hajamban sem. :)

    VálaszTörlés
  2. De jó, imádom a szárazsamponokat, ezt kipróbálom mindenképp! :)

    VálaszTörlés
  3. Hol lehet őket beszerezni?:)
    Előre is köszi a válaszod.

    VálaszTörlés
  4. Én a Müllerben láttam rengeteg Aussie terméket, közöttük a szárazsampont is. Gondolom ha nagyobb dm üzlet van a közeledben ott is biztos találsz.

    VálaszTörlés