2015/04/04

PANTENE termékajánló + Játék


A Pantene Pro-V kutatóinak küldetése, hogy mindig tökéletes frizurával vághassunk neki a napnak. Elhivatottan dolgoznak azon, hogy a tudományos fejlesztéseik segítségével még magasabb szintre emeljék a hajápolást. A Pantene Pro-V méltán elismert az áttörő újításaiért, hiszen elsőként alkotta meg a 2az1-ben sampont és balzsamot. Ez a tradíció tovább folytatódik, hiszen a Pantene legújabb innovációja egy életre megváltoztatja a hajmosásról eddig alkotott elképzeléseinket.


                                                                 
Áttörő felfedezés inspirálta a Pantene Pro-V kutatóinak a kitartó munkáját, hogy végleg száműzzék azokat a napokat, amikor reggelente a tükör előtt bosszúsan küszködünk a frizuránkkal. A kvantumfizika segítségével kifejlesztett technológia az ásványi anyagok károsító hatását gátolja, hiszen EDDS-t tartalmaz, ami egy olyan egyedi „ásványi anyag mágnesként” működik a hajon, ami megcélozza és megköti, valamint semlegesíti a túlzott mennyiségben előforduló rezet.

Úgy működik, akárcsak egy antitest, ami megcélozza a konkrét kórokozót: az EDDS célba veszi, megköti és segít közömbösíteni a rezet. Még mielőtt kialakulnának a szabadgyökök, az EDDS segít megelőzni a folyamatot azáltal, hogy csökkenti a réz túlzott mennyiségét a hajban. – tette hozzá Dr. Marsh.

Minden Pantene sampon és 2az1-ben sampon és balzsam** már az új EDDS rendszert tartalmazza. A világvezető Miami Egyetem független szakértői és a Pantene Pro-V Hajkutató Intézetének tagja, Prof. Antonella Tosti, a klinikai kutatás vezetője is igazolják: „A sampon folyamatos használatával csökkenthetjük a réz okozta oxidatív stresszt, így a haj természetes fehérjéi védve vannak és a haj szerkezete minden mosás után javul.”


Ha a termékek felkeltették az érdeklődésedet, látogass el a Facebook oldalamra, ahol megnyerheted az általad választod samponból és balzsamból álló csomagot! Sok sikert! 
ITT jelentkezhetsz!


Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ne maradj le!

Írd be az email címed, ha értesülni szeretnél a legújabb posztokról! :)

Follow by Email