PANTENE termékajánló + Játék

2015/04/04

A Pantene Pro-V kutatóinak küldetése, hogy mindig tökéletes frizurával vághassunk neki a napnak. Elhivatottan dolgoznak azon, hogy a tudományos fejlesztéseik segítségével még magasabb szintre emeljék a hajápolást. A Pantene Pro-V méltán elismert az áttörő újításaiért, hiszen elsőként alkotta meg a 2az1-ben sampont és balzsamot. Ez a tradíció tovább folytatódik, hiszen a Pantene legújabb innovációja egy életre megváltoztatja a hajmosásról eddig alkotott elképzeléseinket.


                                                                 
Áttörő felfedezés inspirálta a Pantene Pro-V kutatóinak a kitartó munkáját, hogy végleg száműzzék azokat a napokat, amikor reggelente a tükör előtt bosszúsan küszködünk a frizuránkkal. A kvantumfizika segítségével kifejlesztett technológia az ásványi anyagok károsító hatását gátolja, hiszen EDDS-t tartalmaz, ami egy olyan egyedi „ásványi anyag mágnesként” működik a hajon, ami megcélozza és megköti, valamint semlegesíti a túlzott mennyiségben előforduló rezet.

Úgy működik, akárcsak egy antitest, ami megcélozza a konkrét kórokozót: az EDDS célba veszi, megköti és segít közömbösíteni a rezet. Még mielőtt kialakulnának a szabadgyökök, az EDDS segít megelőzni a folyamatot azáltal, hogy csökkenti a réz túlzott mennyiségét a hajban. – tette hozzá Dr. Marsh.

Minden Pantene sampon és 2az1-ben sampon és balzsam** már az új EDDS rendszert tartalmazza. A világvezető Miami Egyetem független szakértői és a Pantene Pro-V Hajkutató Intézetének tagja, Prof. Antonella Tosti, a klinikai kutatás vezetője is igazolják: „A sampon folyamatos használatával csökkenthetjük a réz okozta oxidatív stresszt, így a haj természetes fehérjéi védve vannak és a haj szerkezete minden mosás után javul.”


Ha a termékek felkeltették az érdeklődésedet, látogass el a Facebook oldalamra, ahol megnyerheted az általad választod samponból és balzsamból álló csomagot! Sok sikert! 
ITT jelentkezhetsz!


Post Comment
Megjegyzés küldése

Auto Post Signature

Auto Post  Signature