2015/03/15

ILLATOZZUNK - 007 For Women parfüm


James Bond világa ezúttal egy igen különleges női illatot hozott életre, ami nem csak a külsejében, de a beltartalomban is szakít a megszokottal. Spoiler alert: megvan az új kedvenc parfümöm. :)

Először is kezdjük az illat bemutatkozó szövegével, mert annyira jól átadja a parfüm "hangulatát":

,,Az újonnan megjelenő 007 női parfüm egy Bond-lány veszélyesen csábító természetét testesíti meg. Újraértelmezve a múlt századi hölgyek által viselt keleties illatokat, e parfüm felruházza viselőjét eme titokzatos nőknek sejtelmes csáberejével."

Ez a keleties titokzatosság tényleg nagyon átjön. Egy enyhén édeskés alapillata van, ami inkább virágos, és abszolút nem cukorkás jellegű, ami nekem mindenképpen egy minőségi benyomást kelt. Az illat összhatása számomra szexi, magabiztos, titokzatos, városi nő, aki nem elégszik meg az átlagos dolgokkal és szereti a kihívásokat. Nekem mindenképpen egy alkalmi, "megjelenős" illat.


Nem mehetünk el szó nélkül a parfüm külseje mellett. Ez a fekete, különleges dombormintás üveg nagyon egyedi. Nem egy tipikus női üvegcse, így mindenképp nagyon jól összhangban áll az illattal.


Fejjegy: bergamott, fekete bors, rózsa, tej

Szívjegy: szeder, gardénia, jázmin
Alapjegy: fekete vanília, cédrusfa, fehér pézsma




Kapható a Douglas és Müller parfümériákban és hamarosan a dm üzleteiben is.
Elérhető 30, 50, 75 és 100 ml-s változatban.
A 30 ml-s ajánlott fogyasztói ára 7990 Ft.

Ismeritek az illatot?

1 megjegyzés

  1. Szia Fruzsi! :) nagyon tetszik a blogod és én is el szeretnék kezdeni egyet. Te hol szerkeszted a blogod? :)

    VálaszTörlés