2015/02/28

TESZT - BH Cosmetics Galaxy Chic másolat


Akárhányszor meglátom a BH Cosmetics 18 égetett szemhéjpúderből álló Galaxy Chic palettáját, mindig nagyokat sóhajtozok. Alapvetően a natúr színeket kedvelem, itt mégis nagyon tetszik, hogy a barnás árnyalatok mellett találok jó néhány élénkebb árnyalatot is. Sajnos a paletttával még egy magyar oldalon sem találkoztam, a márka weboldalán pedig elég borsos a szállítási költség, így amikor megláttam ezt a másolatot, úgy gondoltam, adok neki egy próbát.

Alapvetően nem igazán szeretem ezt a színre szagra lemásoljuk egy márka bizonyos termékét koncepciót, most mégis úgy voltam vele, hogy adok neki egy próbát. Ez a paletta 9 dollár volt, míg az eredeti BH paletták ára 9000 Ft körül mozog. A Galaxy Chic akciósan most épp 15 dollár a weboldalon, de erre sajnos még jönne egy 22 dolláros szállítási költség is. Tekintve az árat nem számítottam egy tökéletes dupe-ra, és - spoiler alert - nem is lett az.


Maga a csomagolás elég silány hatást kelt. Alapból nem fogom megérteni egyik márkánál sem ezt a papír dobozos kialakítást, borzasztóan nem praktikus. Nagyon könnyen sérül, különösen a sarkoknál. Nem tudom, hogy az eredetinél, hogyan tudnak ebből bármi minőségit kihozni. Belső oldalán van egy viszonylag nagy tükör is, ami szerencsére nem torzít. Ez szerintem nagyon jó benne, nálam ez mindig plusz pont.


Az árnyalatok színe nagyjából megegyezik az eredetivel. De tényleg csak nagyjából, jó pár árnyalatnál szembetűnő a különbség, de ettől függetlenül mindegyikért odavagyok. Elsőre elég kemény a felszínük, de a második használattól már nagyon könnyen fel lehet őket vinni. A neten látott swatchok alapján a pigmentáltság messze elmarad az eredetitől, de még így is közepesen/erősen pigmentáltnak mondanám. Mindegyik szín jól építhető, és egyáltalán nem porzik használat közben. Tartósságukkal teljesen meg vagyok elégedve, sőt, néha az eltávolításuk okoz kisebb nehézséget.

Itt láthatjátok a színeket kicsit közelebbről. Mindegyik árnyalat enyhén szaténfényű, különleges csillogással. Annyira tetszenek a nevek... :)





Összességében egyértelműen egy kínai hasonmásról van szó csupán, de tekintve az árat, azt mondanám, hogy viszonylag egy korrekt termékről van szó, bár lehet, hogy akkor inkább egy Sleek/ Makeup Revolution/ MUA termék mellett érdemes dönteni, és akkor egészen biztosan nem nyúlunk mellé. Összességében azért nem csalódtam, mert a paletta koncepciója volt az, ami legfőképpen vonzott.

A terméket beszerezheted INNEN.


Mit gondoltok az ehhez hasonló másolatokról? Próbáltátok már az eredetit?

5 megjegyzés

  1. Bejönnek a színei, jó persze nem múlja felül az eredetit, de nekem tetszik ez a paletta.

    VálaszTörlés
  2. Jók a színei, a swatchok is szépek. Engem az elnevezései nagyon megragadtak! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szépek a színek!! Igen a nevük nekem is nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörű a csomagolás és a színek is szépek :)

    VálaszTörlés
  5. ebayen 2ezer huf körül fent van!

    VálaszTörlés