2014/12/19

OOTD - Knot


Az utóbbi időben iszonyú nehéz magamat utolérni bármiben, mert a vizsgaidőszak gyakorlatilag mindentől elveszi az időmet és energiámat, és sajnos még a felénél sem járok. Mindenesetre úgy gondoltam, hogy már bőven itt lenne az ideje egy újabb ruhás posztnak, így ma ezzel készültem.
Kicsit is hidegebb időben nem szeretek szoknyát felvenni, mert borzasztóan fázós vagyok, viszont  nem akarok lemondani az ilyen darabok viseléséről sem, így ma nadrág mellé egy ruhát választottam. Szerintem teljesen működőképes a kettő együtt. Ti mit gondoltok? :)






Ruha - INNEN
Nadrág - INNEN
Csizma - Ázsia Center
Öv - INNEN

10 megjegyzés

  1. Wow! Fruzsi, ez gyönyörű! Én mondjuk nem hogy télen, egyáltalán nem szoktam szoknyát hordani, de ezelőtt leemelem a kalapom!
    <3 :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon csinos és alig észrevehető, hogy nadrágot húztál alá! :)

    VálaszTörlés
  3. Tényleg jól passzol a kettő, és nagyon jó hozzá ez a fényes öv...:)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon csini ruha! :)
    Ha egy megjegyzést még megengedsz Fruzsi: már korábbi posztokban is észrevettem, hogy külön írod azt a kifejezést, hogy "mindenesetre", pedig abban a jelentésében, ahogy használni szoktad, egybe kell írni. :) Remélem nem gond, hogy jeleztem!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jól áll, és szerintem ez így jól is mutat együtt :) Én is nagyon fázós vagyok, bár én azt vettem észre, hogy a vastag harisnya mindent visz, abban sosem fázom! :)

    VálaszTörlés
  6. Fruzsi nagyon klassz lett a szett, nagyon szép vagy benne!:)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon csinos vagy, Fruzsi! :) Plusz jól áll felkötött haj is! :)

    VálaszTörlés
  8. Nálunk a suliban egy lányon ilyesmi ruhát láttam csak rövidebbet +harisnya és gumicsizma... ja meg persze szőrmekabát.. igazi divatdiktátor.....: D

    VálaszTörlés
  9. Szia Fruzsi nekem is nagyon tetszik ez az összeállítás jó a divatérzéked! Nagyon csini vagy!😺

    VálaszTörlés