2014/11/05

TESZT - Lovely Nude make up kit paletta



A nude paletták nálam igazi "guilty pleasure"-nek számítanak. Szinte mindig elcsábulok az ilyen termékek láttán, mert annyira sokszínűen lehet őket használni, és a kék szemhez is tökéletesen passzolnak. Ezt a Lovely palettát mindig vágyakozva néztem más blogokon, annyira tetszett a színösszeállítás. Többször meg akartam már venni, de egyszerűen sehol nem találtam, szerencsére azóta rám mosolygott a szerencse.


A csomagolás nem túl minőségi műanyagból készült. Vittem már magammal utazás során is, de óvatosan kell csomagolni, mert a teteje elég törés gyanús. Jár hozzá egy kétvégű applikátor is, én ezeket max. a világos árnyalatok felvitelére szoktam használni a szemöldökcsonton, egyébként nem igazán tartom hasznosnak őket. A pan-ek fém széle is látszódik, amit én annyira nem szeretek, de nem kukackoskodni akarok. Összességében nem kelt gagyi hatást, illeszkedik az árhoz.


A palettában lévő 12 szín tökéletesen lett kiválasztva. Sok nude palettával ellentétben ez nem csak barnás árnyalatokat tartalmaz, hanem szürkés, lilás tónusok is helyet kaptak benne, aminek nagyon örülök, mert ettől lesz igazán sokoldalú. Nincs benne olyan szín, amire azt mondanám, hogy fölösleges, tökéletes a felhozatal. Vannak benne teljesen matt, szaténfényű és csillámos változatok is, ami nálam megint csak hatalmas plusz pont. 


Pigmentációra nem lehet panasz, minden árnyalat puha, és tökéletesen fog. Minimálisan porzik, de ez még egyáltalán nem zavarja a használatot, számomra nem jelent semmilyen problémát. Tartósságával is meg vagyok elégedve, bár én szinte mindig szemhéjbázissal használom.

A swatchokat bázis nélkül készítettem.



Összességében nálam a nagybetűs szerelem. Akit érdekel a sminkelés, annak kötelezővé tenném ennek a palettának a beszerzését. 5/5

Ára: 1000 Ft
Kapható a Lovely pulttal rendelkező drogériákban. (Én az Árkán Rossmannban vettem.)


Ti próbáltátok már?

12 megjegyzés

  1. Nagyon szép színek Fruzsi:)Nekem is kell ilyen...:Ddd

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép színek Fruzsi:)Nekem is kell ilyen:Ddd

    VálaszTörlés
  3. Bevallom, nem ismerem ezt a palettát, de egy végtelenül sokoldalú darabnak tűnik màr első ránézésre is.
    Az ára is sokakat győzhet meg...

    VálaszTörlés
  4. Én ma vettem meg, még nem próbáltam ki, de nagyon jónak tűnik! :)

    VálaszTörlés
  5. én szeptember közepén találtam rá erre a palettára, mikor ajándékot kerestem a barátnőmnek. Rögtön tudtam, hogy ő egy tökéletes ajándék lesz Neki..de annyira megtetszett, hogy magamnak is vettem és egyáltalán nem bántam meg. Mikor több sminket használok hétköznap szinte mindig ezt használom és füstös alkalmi sminket is csodásan tudtam vele készíteni. :) 5/5 nálam is

    VálaszTörlés
  6. Én is pont ma vettem meg, még csak swacholtam, élesben nem próbáltam. Már olyan régóta kerestem a pulton, és pont ma hoztam el az utolsót belőle. Ígéretes kis paletta szerintem :)

    VálaszTörlés
  7. Hónapok óta használom, jól kihasználható ár-érték arányban szuper paletta. Színes szemhéjalappal még többet ki lehet belőle hozni.

    VálaszTörlés
  8. Nekem úgy 1 hónapja van meg és imádom! Engem a Naked paletta miatt izgatta a fantáziámat. :) Tényleg nagyon pigmentált és egy bulizós sminket is el lehet készíteni vele. Igaz, lehetne benne még egy kicsit több matt szín, de ez már csak az én problémám.:) imádom!

    VálaszTörlés
  9. Még nyár végén ruháztam be erre a kis csodára, ami nem is olyan kicsi :D Engem az ára győzött akkor meg a leginkább (akkor még akciós is volt, szóval valami 700 forint ha lehetett), úgy voltam vele, hogy ha ennyi pénzért rossz is lesz véletlenül, akkor sem leszek mérges, és a legnagyobb meglepetésemre tökéletes lett. Tényleg nagyon sokoldalú és nagyon jól kihasználható :) Amióta megvan, nem is nagyon nyúlok máshoz... XD Mondjuk az tény, hogy azért túl sok a csillogó és kevesebb a matt, de így is nagyon jól kihasználható. Örülök, hogy nem hagytam ott a boltban :)

    VálaszTörlés
  10. Alapjáraton kedvelem a nude színeket, de nem sűrűn találkozom olyan palettákkal, amik ennyire ár-érték arányosak. Remélem, hogy Baján is találok ilyet, mert szerelem volt első látásra. :D

    VálaszTörlés
  11. Az egyik vididben láttam és mert jókat mondtál róla megvettem. Nem bántam meg, ez a kedvenc palettám. Magamtól biztos nem vettem volna meg, köszi Fruzsi :))

    VálaszTörlés
  12. Csajok Veszprémben a Kossuth utcai Rossmannban több ilyen paletta is van még 50%-os kedvezménnyel :)

    VálaszTörlés