2014/11/21

TESZT - L'oreal Brow Artist plumper szemöldökformázó


Szerencsére az utóbbi időben egyre több márka kezdi észrevenni, hogy a szemöldök sokkal központibbb helyet foglal el a sminkelésben, így a drogériák polcain is szép számmal találkozhatunk szemöldökformázó termékekkel. Ma a L'oreal Brow artist plumper-rel ismerkedhettek meg, ami tökéletes és dús szemöldököt ígér.


Az applikátor végén egy pici ecsetet találunk, ami szerencsére tényleg illeszkedik a szemöldök nagyságához, és nem kell egy óriási kefével manőverezni a szálak között. A festék, amit felvesz jóval folyékonyabb, mint amire elsőként számítottam, így már pici hozzáérintéssel is befogja a szálakat. Színtelen és barna változatban is egyaránt elérhető.

Használat közben szépen irányba tudja álltani a szálakat, és enyhe színezetet ad nekik. Szerintem ez alapvetően azok számára jó termék, akiknek már természetesen is sűrű, dús szemöldökük van. Mivel az enyémben több helyen is vannak hiányosságok, hol ritka, hol sűrű, erre a problémára nem nyújt megoldást, hiszen csak a meglévő szálakat színezi (azt is minimálisan), a köztes "lyukakat" nem fogja kitölteni.

Amiben igazán kiválóan szerepel, az a szálak fixálása. Garantáltan egész nap minden a helyén marad még a legkisebb szál is, nem kell attól tartanunk, hogy a szemöldökünk összekócolódik a nap folyamán. 

1.  természetesen
2. L'oreal termékkel

Ez is csak azt erősíti bennem, hogy ez a termék tökéletesen azoknak fog működni, akiknek már alapból is erős szemöldökünk van, és csak kordában szeretnék tartani a szálakat. Azok szép végeredményt tudnak vele elérni. Nálam önállóan nem lehet használni, mindenképp szükséges előtte porral vagy ceruzával kitölteni a hiányosságokat, de kiegészítésképp, fixáláshoz jól működik. Így mindenképp ennek tudatában érdemes levenni a polcról.


Ti próbáltátok már?

3 megjegyzés

  1. csak en nem veszek eszre semmifajta kulonbseget a ketto kozott?
    talan az en szoke szemoldokeimmel csinalna valamit, de nem eleget :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem csak Te látod így. :) Ezért írtam, hogy nálam csak a fixálás nyilvánul meg, de egyáltalán nem tölti ki a szemöldökömet.

      Törlés
  2. Én is egyre többet foglalkozom a szemöldökömmel mert annyira megtudja változtatni a sminket és a külsőt ha rendben van. :) Én az essence szemöldök árnyalóját használom, illetve a catrice fixáló zseléjét. :) Ez a L'oreal sem lehet rossz.

    VálaszTörlés