2014/10/02

Oriflame mustra - 14. katalógus


Ugyan a legutóbbi katalógus kimaradt, az új kampány akcióit nem hagyom szó nélkül, bár ezúttal kevesebb kedvencem van. Az aktuális katalógus szeptember 30-tól október 20-ig érvényes, a lapozható verziót ITT nézhetitek meg.



Giodani Gold Mineral Therapy alapozó - 1799 Ft
Az egyik kedvenc alapozóm a katalógusból. Szép a fedése, és jól is tart. GG termékhez képest most nagyon jó áron kapható, így érdemes kihasználni az akciót. Ne felejtsétek, valamit még kell rendelnetek mellé a katalógusból, de szerencsére nincs összeghez kötve.


Elegant Lady hátizsák - 5999 Ft
Nagy vágyam az utóbbi időben egy csinos hátizsák. Sokáig az általános iskolás emlékeimet juttatta az eszembe, de egyre több szuper divatos szett részeként látom, így nagyon szeretnék egyet. A színösszeállítás szerintem telitalálat, szuper elegáns és letisztult, annak ellenére, hogy hátizsák. Azt, hogy az ár sok érte vagy sem, mindenki döntse el. :)


Love Nature pattanáskezelő oldat teafával - 999 Ft
Gyakorlatilag amiben teafa van, az csodaszerként működik a pattanásokkal szemben. Nekem még a Pure nature változat van meg, de csak a külsejében változott. Sokáig nem kedveltem túlságosan, de az utóbbi időben egyre többet használom, és minden egyes alkalommal jobban meggyőz.


Pure Skin szett - 1799 Ft
Ha már a pattanásoknál tartunk, ez a három termékből álló szett igazán jó vétel ezen az áron, mert teljes körűen felveszi a harcot a pattanásokkal szemben.



Professzionális sminkszivacs - 799 Ft
Már épp csodálkoztam, hogy hogy lehet, hogy az Oriflame-nél még nem találkoztunk Beauty blender hasonmással. Hát itt van egy, nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogyan működik.


Essentials radírozó arclemosó zselé - 499 Ft
Amikor tavasz/nyár körül először megjelent ez a sárgabarackos arclemosó, azonnal beleszerettem az illatába, viszont rengeteg el nem használt arclemosóm van még, így nem akartam egy ezrediket is beszerezni. Most annyira jó áron kapható, hogy ezúttal lehet, hogy elcsábulok.

2 megjegyzés

  1. Azért van ott / jel, mert az 2 tasak 1-ben. Az egyik fele a radír a másik fele a maszk, azaz konkrétan 4 termék van a szettben :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen! Az az igazság, hogy nem is értem tegnap este mit értettem félre ezen... :D Késő volt, szerintem már az volt a baj. Ma már teljesen világos.. Valamiért úgy olvastam, hogy zselé, radírozó arclemosó/maszk... :D Ne kérdezd.. :D
      Javítottam, köszi! :)

      Törlés