2014/09/07

TESZT - Színes szempillaspirálok - Flormar és Chanel


Idén nyáron a drogériák polcai roskadásig megteltek színes szempillaspirálokkal. Rengeteg árnyalattal találkozhattunk a pasztellektől kezdve egészen az UV színekig. Megmondom őszintén, engem nem igazán fogott meg elsőre ez a trend, mert valamiért a tini énemet juttatták eszembe, amikor hatalmas izgatottsággal vártam, hogy megérkezzen a 13 magazinom, amihez ajándék színes spirál járt. Aztán minél több ilyen sminket láttam, egyre inkább megbarátkoztam a gondolattal, és kifejezetten megtetszett, bár elsőre csak másokon. Ma két színes spirált ismerhettek meg: a Flormar Crazy Look kék szempillaspirált és a sárga Chanel Inimitable-t.



Elsőként nézzük a Flormar terméket, ami a nyári limitált, Color Madness kollekció része. Mielőtt megkaptam, választhattam a fekete és a színes változat közül, és mivel már rengeteg fekete spirálom van, és egyre jobban kezdtem megbarátkozni a színes szempillákkal, nem is volt kérdéses, hogy a Sax Blue árnyalatot választom. Megmondom őszintén, miután megkaptam, jó darabig pihent még a fiókomban, mert az über erős kék szín láttán elsőre nem is mertem kipróbálni.


Néhány használat után azt mondhatom el, hogy nagyon tetszik! Egyáltalán nem annyira élénk, mint amire számítottam, sőt, szinte csak akkor lehet észrevenni, hogy nem feketék a szempilláim, ha közelről megnézzük. Viszont így nagyon különleges hatást ad, és szerintem szépen kiemeli a szemeket.

Ez a termék nagyon rendben van. A kefének hagyományos, nem szilikonos sörtéi vannak. Nem vesz fel egyszerre túl sok festéket, abszolút nem csomosít. Szépen íveli, hosszítja és dúsítja a pillákat. 

Összességében nem mondhatok róla egy rossz szót sem. 5/5






A Chanel Inimitable sárga szempillaspirált 1-2 hónapja kaptam, mondanom sem kell, a színe nagyon megijesztett. Igazából ez az első Chanel sminktermékeim, és már a név alapján is nagy elvárásai vannak az embernek, de előre lelövöm a "poént", csalódnom kellett.


Használat során az első tapasztalatom az volt, hogy a festék darabos. Csak az alsó szempilláimra vittem fel, és szó szerint darabokban potyogott le a festék a szemhéjamra. Ez már az első használatnál is megtörtént, így a beszáradás nem jöhet szóba, hacsak nem már eleve rossz terméket kaptam.

A többi pedig már személyes vélemény, de ez a citromsárga szín sehogysem győzött meg. Olyan érzésem van tőle, mintha egy méhecske beporozta volna a szempilláimat. Ha kicsit is lefelé néztem, belekerültek a sárga pillák a látóterembe, ami nagyon zavaró volt.

Összességében a szín abszolút nem nyert meg. Ettől függetlenül még beszélhetnék elismerően a termékről, de így, hogy darabokban potyogott le, nagy csalódás számomra. 5/1.5



Ti mit gondoltok a színes szempillaspirál trendről?

2 megjegyzés

  1. Uhh, ez a sárga szín engem sem győzött meg, ráadásul egy ilyen márkától azért jóval többet várna az ember..

    VálaszTörlés
  2. Szerintem a sárga is jól néz ki, de valószínűleg csak extrém sminkhez használnám. :)

    VálaszTörlés