2014/09/04

TESZT - Rimmel Scandaleyes Thick & Thin Tusfilc


Aki ismer valamennyire, az tudja, hogy a cicás tusvonal elmaradhatatlan része a mindennapi sminkemnek. Azonnal feldob bármilyen külsőt, és igazán igéző (haha) pillantást varázsol. Sokáig csak folyékony szemhéjtust használtam, de az utóbbi időben a tusfilcekért rajongok egyre jobban, hiszen sokkal könnyebb a használatuk. Ma a Rimmel Scandaleyes Thick & Think vízálló tusfilcet ismerhetitek meg.



A Thick & Thin tusok lényege, hogy a tus hegye ferde kialakítású, így egyszerre húzhatunk vele egy mozdulattal vékony és kicsit vastagabb tusvonalat is, attól függően, hogy hogyan tartjuk a tus végét. Volt olyan tus, amit kifejezetten ezért vettem meg, de mostanra rájöttem, hogy a tűhegyű darabok sokkal praktikusabbak. Legalábbis én személy szerint használat közben akarva, akaratlanul is forgatni szoktam a tust, különösen a külső szemzugnál, a pici kis szárnyacskánál, viszont az ilyen termékeknél ez nem túl szerencsés. A vékony vonalunkból könnyedén válik vastag, így mindig nagyon kell figyelni, hogy merre is áll a tus hegye, ami különösen a reggeli rohanásban nem a legjobb.



A tus színe egyébként nagyon szép intenzív fekete, és gyorsan meg is szárad. Viszont a gondok ezután jönnek, ugyanis a tartósság nem az erőssége, és akkor finoman fogalmaztam. Igazából ez azt jelenti, hogy ha mondjuk a kezetekre húztok egy vonalat, azt kb. három, egyszerű kis törléssel teljesen el tudjátok tüntetni. A szemhéjról is pár óra alatt teljesen eltűnik, azt hiszem a vízállóságát már nem is kell külön érintenem.

Összességében nagy reményeket fűztem ehhez a tushoz, de sajnos nem vált be. Én az ilyen termékektől egész napos tartást várok, ez viszont messze elmaradt attól. 5/2


Ti próbáltátok már ezt a terméket?

2 megjegyzés

  1. Én is már megírtam róla a posztot, valamikor szeptember közepén ki is kerül a blogra. Nekem is ugyanez a véleményem mint neked. A reggeli rohanásban nem a legpraktikusabb a tartóssága pedig rémes.

    VálaszTörlés
  2. Az essence-nek most van egy kétvégű tusfilce, az egyik oldal vékonyabb, a másik értelemszerűen vastagabb :)

    VálaszTörlés