2014/09/08

OOTD - Modern Hippie


Tudom, tudom, a gonosz kis pingvin, és a romantikus hajpánt nem jár épp kéz a kézben, de nekem akkor is tetszik. :D Az utóbbi időben teljesen rákattantam a vicces feliratú felsőkre, a ruhatáram kezd átmenni komolytalanba, de ha sikerül ezzel valakinek mosolyt csalni az arcára, akkor már megérte! :)











Póló - INNEN
5$ kedvezmény: yoyo5off
Nadrág - INNEN
Táska - INNEN
Cipő - Deichmann
Karkötő - INNEN
Hajpánt - INNEN

8 megjegyzés

  1. Nos igen, az a póló abszolút nem passzol a szetthez :D de az összes többi darab (beleérte a hajpántot és a rúzst is) király.

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű:)

    VálaszTörlés
  3. szerintem nagyon állat a póló, klassz kontrasztot ad a fejpánttal :D

    VálaszTörlés
  4. Én a hippit nem látom benne, akkor sem ha modern. :D De egyébként tetszik. :) Nagyon cuki az a táska. :)

    VálaszTörlés
  5. A farmer és a táska, szerelem! Nagyon jó a póló is. :)

    VálaszTörlés
  6. A póló nem illik a többihez, a nadrág rendben van. Viszont a táska és a cipő abszolút üti egymást, ezt most nagyon gáz így együtt, de külön külön szerintem mind megállná a helyét.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Soha, nem fogom megérteni... :D :D Ha valakinek nem tetszik valami, akkor miért kell automatikusan névtelenül írni? :D Kulturált, értelmes formában írod le, amit gondolsz, nyugodtan rakhatsz mellé arcot is. :)
      Erre a reakcióra számítottam, gondolom nem olvastad a szöveget. :) Szerintem öltözködésben nincs olyan, hogy gáz. Olyan van, hogy neked nem tetszik. Itt nincsenek szabályok, nekem ez tetszik, neked az, ettől lesz olyan sokszínű a világ. :)

      Törlés
  7. Szia! Kicsit más téma, sheinside rendeléssel kapcsolatban kérdeznék. Neked mennyi idő alatt vált az előkészítésről a szállításra? Vagy lehet, hogy közben már elpostázták csak nem váltanak? A levelemre nem válaszolnak. :( és már 10 munkanapja, hogy megrendeltem és kifizettem.
    és még egy kérdés a sheinside pontok mire jók?
    Előre is köszi a válaszokat.
    Noémi

    ui.: ez a póló nekem nagyon tetszik. :D

    VálaszTörlés