2014/09/22

NOTD - Madam Glam I.


Ma eddig egy számomra is ismeretlen körömlakk márkával ismerkedhettek meg. Néhány héttel ezelőtt keresett meg a Madam Glam egyik munkatársa, hogy válasszak a weboldalukról körömlakkokat, és milyen lány lennénk, ha nem használtam volna ki ezt az alkalmat, így hat csodaszép árnyalattal lettem gazdagabb. Ma ismerkedjetek meg közülük hárommal, ami nem szándékosan, de tökéletesen harmonizáló színek.



Számomra már maga az érkezésük is meglepetés volt, mert a rendelés leadása után még egy hét sem telt el, és megérkeztek hozzám. Nagyon elegánsan, hármasával becsomagolva, külön-külön egy-egy Madam Glam dobozban, aminek a tetején a Hello, glamorous köszöntéssel üdvözlik az új tulajdonost. Az ebayes és hasonló csomagolásokhoz képest ez kellemes felüdülés volt.

A körömlakkok mindegyik 8.95$, a szállítás 25$ felett, vagy három lakk vásárlása esetén ingyenes, egyébként 5$, és UPS-szel szállítanak, tehát a gyors és megbízható szolgáltatás garantált.

a teljes rendelés
Az első árnyalat egy igazán különleges, számomra tengervízre emlékeztető metálos, kék árnyalat, ami a Spring Parade nevet viseli. Két réteget vittem fel belőle, hogy tökéletesen fedjen.






A második egy glitteres fedőlakk volt, a Blue Mosaic. Tökéletes kiegészítője az előző árnyalatnak. Ami igazán érdekessé tette számomra, hogy minden fényben másnak mutatkozott, és még sötétben is szinte világítottak a csillámok körmömön.






A harmadik pedig egy igazi őszies, mohás árnyalat, a Moonlight, telis tele apró csillámokkal. Már egy rétegben is tökéletes fedett!





A lakkok használata nagyon könnyű, hosszú vékony ecsetükkel egyszerű a felvitelük. Ahogy észrevettem, fedésük függ az árnyalattól. Tartósságukra sem lehet panasz. A Spring parade-n az ötödik nap után vettem észre apró lepattogást, ezután kijavítottam, és rákentem még a glitteres lakkot, ami nem meglepően külön kihívás volt, hogy lejöjjön. Jelenleg a Spring Parade van a körmömön.

Ha megtetszett valamelyik lakk, nézz körbe a Madam Glam - egyelőre még kicsit szűk - kínálatában, és használd a YT10OFF kódot, amivel 10 %-ot spórolhatsz meg a rendelésből, kattints IDE!

3 megjegyzés

  1. Nekem a Spring Parade és a Moonlight árnyalatok más márkától, de megvannak. Imádom őket, olyan szépek! :) Főleg a Spring Parade.

    VálaszTörlés
  2. Hű de szép, főleg ezzel a hennával a kezeden! :)

    VálaszTörlés