2014/08/08

TESZT - essence Lash Princess szempillaspirál


Biztosan már több helyen találkoztatok ezzel a spirállal, mivel már én is többször beszéltem róla, illetve sokan voltak olyan szerencsések mint én, és kaptak belőle tesztelésre. Pár hete az essence német oldalán lehetett jelentkezni tesztelőnek, és úgy voltam vele, hogy egy próbát megér, hátha. Nagyon meglepődtem, miután megkaptam az emailt, hogy a tesztelők közé kerültem, és pár nap múlva meg is érkezett hozzám a spirál. Az essence Lash Princess szempillaspirál nálunk egyelőre még nem kapható, de hamarosan hozzánk is ideér.



A szempillaspirál külseje nagyon szép és egyedi, ahogyan a neve is mutatja igen hercegnős, számomra kicsit gótikus hatása is van. Nem egy szokványos megjelenés, nekem nagyon tetszik. A spirál keféje sem átlagos. Nagyon sok vékony, apró sörtéje van - én ezt a fajtát szeretem a legjobban -így nem vesz fel egyszerre túl sok festéket. A formája is egész különleges, kicsit hajlított, hullámos. A kefe vége felé kiszélesedik, majd teljesen a végén keskeny lesz. Ez a kialakítás tökéletesen megkönnyíti, hogy elérjük a belső és külső szemzugban lévő kisebb pillákat, és az alsó szempillasoron is megkönnyíti a használatot.


Gyorsan el is spoilerezem a végeredményt: a spirált első alkalomtól kezdve imádtam. Ez lett az  eddigi abszolút kedvenc spirálom, ledöntötte a Max Factor Clump Defy-t a trónról. Már egy rétegben is hihetetlenül szép pillákat csinál. Minden olyan tulajdonsággal felturbózza a pillákat, amit csak szeretnénk: hosszít, dúsít és ível is. Nem tapadnak össze a szálak, nem lesz csomós a végeredmény. Egyszerűen tökéletes. Már kb. 2 hete használom de még mindig totál izgatott vagyok miatta, annyira jól működik. 5/5 !

spirál nélkül
1 rétegben
2 rétegben


Van köztetek olyan, akinek volt szerencséje már kipróbálni? Nektek mennyire vált be?

17 megjegyzés

  1. Én is megkaptam és imádom :) Azóta majdhogynem nem is használtam mást.

    VálaszTörlés
  2. Uramisten, de sárga az arcod! Miért nem használtál színben megfelelő alapozót?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugyanazt az alapozót használtam mint mindig, csak a fényképező sárgított be. :)

      Törlés
  3. Sajnos még nem próbáltam, de mivel ilyen klasszul teljesít, tuti beszerzek egyet valahogyan! :)

    VálaszTörlés
  4. Sajnos én sem próbálhattam még ki, de amint itthon is kapható lesz, azonnal lecsapok rá! Már csak a hercegnős, gyönyörű külseje miatt is megéri :D

    VálaszTörlés
  5. Én is a szerencsések közé tartozom! imádoooom! :)) gyönyörű pillákat csinál :)

    VálaszTörlés
  6. Annyira szép pillákat csinál :) Mikor lesz kapható egyébként?

    VálaszTörlés
  7. Én erről teljesen lemaradtam, bánom is, hogy nem vettem észre :D Eszméletlen szép pillákat csinál, úgyhogy mindenképp beszerzem. :)

    VálaszTörlés
  8. én is lemaradtam :( mikortól lesz kapható, és kb. mennyibe kerül majd?

    http://beautyfromregi.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet most is kapni az az én láttam a müllerbe én Gödöllőn vettem. Imádom Örök szerelem. <3

      Törlés
  9. Nagyon tetszik, teljesen olyan, mintha műszempillád lenne! :)

    VálaszTörlés
  10. Sajnos én is lemaradtam róla, de nagyon meggyőző az eredmény, gyönyörűek a pilláid!

    VálaszTörlés
  11. En is kaptam belole, bar epp nemsokkal elotte vasaroltam meg a LASH Mania Reloaded spiralt, amit imadok az elso perctol, igy a Princessnek nehez dolga volt mellette. Nekem hatalmas pillaim vannak alapbol, igy nalam nem keltett akkora huuuu erzest, de teny, hogy egy igenjo termeket dobtak piacra vele es azoknak a lanyoknak, akik kicsit gyengebb, kevesebb mennyiseg a pillasoruk, tokeletes dramai hatast erhet el.

    VálaszTörlés
  12. Úristen, gyönyörű a szemed szempillaspirál nélkül is! Műszempillád van, vagy abszolút a saját pilláid? Szempillaspirál ide vagy oda, nekem akkor is az első kép a favorite! :)

    VálaszTörlés
  13. Hol lehet ilyet rendelni ? :)

    VálaszTörlés
  14. Én ma vettema rossmannban,épp akcióban van egy essence longlasting szemhéjfilcel :) külön-külön 1000.- forint körül vannak.Most egyben 1200 körül :)

    VálaszTörlés
  15. Én most essences nyereményjátékon nyertem egyet, lehetőségem lesz kipróbálni, remélem fog tetszeni :))

    VálaszTörlés