2014/07/29

Oriflame mustra - 11. katalógus


Az aktuális katalógus július 29-től augusztus 18-ig érvényes. A lapozható változatott ITT nézheted meg. Ismerjétek meg a kedvenc akcióimat és a sok újdonságot! :)



The One ajakrúzs - 999 Ft
A The One termékcsalád újabb darabokkal bővült, egészen pontosan 30 különböző árnyalatú rúzzsal. Vannak köztük élénkebb és egészen visszafogott színek is, így biztosan mindenki megtalálja a magának leginkább megfelelőt. Egyszerre ígér könnyed hatást és tartósságot, ami nálam nagyon fontos szempont, kíváncsi vagyok, hogyan fog működni.


The ONE körömlakk - 799 Ft
The ONE Crystal körömreszelő - 399 Ft
Végre, végre, végre! Az Oriflame sminktermékeinél sokszor hiányolom az élénk, vibráló színeket, gyakran úgy érzem, hogy főként a középkorú nőket célozzák meg. Ezek a szuper körömlakk árnyalatok már nagyon hiányoztak, egytől egyig imádom mindegyiket! Érdemes odafigyelni a kristályos körömreszelőre is, mert sokkal hatásosabb és tartósabb is, mint a hagyományos társai.


Kozmetikai táska - 999 Ft
Két The One termék vásárlása esetén szuper áron lehet megvenni ezt a kozmetikai táskát. Én utazáshoz kifejezetten az ilyen merevített falúakat szeretem, a tetején lévő praktikus ecset tároló szintén nagyon szuper, nem kell félni, hogy a sörték összenyomódnak.


Perfect Fusion alapozó - 1299 Ft
Személyes tapasztalom nincsen még sajnos ezzel az alapozóval kapcsolatban, de ez az, amit jelenleg a legszívesebben kipróbálnék. 25-ös fényvédőt tartalmaz, hidratál, elfedi a bőrhibákat, mégis könnyű a bőrön. Kíváncsi vagyok!


Optimals Oxygen Boost mattító arcápoló - 899 Ft
Zsíros bőrűeknek kifejezetten kötelező táska tartozék, bár azt hiszem, hogy a forró időben szinte mindenkinek. Egy-két mozdulattal eltüntethető bármilyen kifényesedés, emellett az Oxygen Boost technológia fokozza a bőr légzését is, így használatlával azonnal felfrissültnek érezhetjük magunkat.


4 darabos Optimals arcápoló szett - 3799 Ft
Ez az akció kifejezetten azok számára lehet érdekes, akik teljesen új arcápolási rutint szeretnének kialakítani, vagy azoknak, akik megunták a több különböző márkájú termék használatát, és egy termékcsaládon belül maradnának. Nem is lehetne ennél jobb áron. Ajándék ötletnek sem utolsó!


Vattakorong-tartó - 699 Ft
Személyes indokok miatt is nyert helyet ez a kis tartó a válogatásban, ugyanis pont egy ilyenre vadászok. Vattakorongot szinte mindenki használ napi rendszerességel, és minden egyes alkalommal a zacskóból kivenni se nem túl praktikus, se nem túl esztétikus, így ez egy jó megoldás lehet.


Szemöldökárnyaló készlet - 1399 Ft
Ez a termék akárhányszor akciós, mindig találkozhattok vele nálam, de nem tehetek róla, tényleg egy hibátlan termékről van szó. Ha csak egy dolgot ajánlhatnék az egész Oriflame kínálatából, biztos, hogy ez a termék lenne az. Mivel sokan szoktatok utána érdeklődni, tessék most megrendelni! ;)


Activelle 24 órás dezodoráló krém - 599 Ft
Na de mi is ez pontosan? Próbált már valaki ilyet? Nagyon kíváncsi lennék, hogy ez mitől is más mondjuk mint egy stiftes izzadásgátló, próbált már valaki hasonló terméket?


Swedish Spa arcápoló maszk és szérum együtt - 2599 Ft
A Swedish Spa termékek kicsit magasabb áron kaphatóak az átlagnál, de megéri a plusz kiadást, hiszen nem nagyon lehet csalódni bennük. Ez az akció pedig annyira jó, hogy aki szereti ezeket a termékeket, nem érdemes kihagyni.


Pure Nature teafaolaj - 1199 Ft
Mint tudjátok a pure nature termékekkel már csak elvétve találkozhatunk, hiszen megújult névvel és külsővel tértek vissza a katalógusba, így érdemes még lecsapni erre a termékre, ami tökéletes megoldás a pattanásokra. Ha bármikor is gondolkoztál már rajta, hogy megveszed, nem érdemes tovább halogatni, mert valószínűleg most találkozhattunk vele utoljára. 


Nektek mik a kedvenc akcióitok?

6 megjegyzés

  1. A Perfect Fusion alapozóval szerintem érdemes egy próbát tenned, nekem teljesen bevált, egyszerűen imádom :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most kb. 30 évre elegendő alapozóm van, de ha letelik ez a néhány év, megrendelem.. :'D

      Törlés
  2. Régen használtam Oriflame-termékeket, aztán újra akartam, erre kaptam egy agresszív tanácsadónőt, aki minden áron be akart léptetni, úgyhogy el is ment tőle a kedvem, nem értette, hogy én csak egy db szempillaspirált szeretnék. A régi tanácsadónőm kedves volt, nála minden katalógusból rendeltem :) Ilyen színű lakkjaim már vannak, de tényleg jó, hogy vannak új színek. Mi neked a középkorú? 30-40-50? Sajnos az arcra valók engem kiütnek, nagyon kevés, ami nem. A táska is nagyon jó!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A középkorúaknál 40+-ra gondolok, 30-ra végképp nem... Legalábbis én nagyon szomorú lennék, ha 30 éves koromban középkorúnak tartanának... :D
      Az agresszív tanácsadós helyzetet meg tudom érteni, engem is eltántorítana... :/

      Törlés
  3. Eddig sohasem rendeltem Oriflame termékeket, csak néha-néha kaptam egyet. Meg kell hogy mondjam mindig elolvastam ezeket a típusú bejegyzéseidet is de nem volt még olyan termék amire tényleg azt mondtam volna, hogy nagyon kell. Most viszont úgy döntöttem megrendelem a szemöldök árnyaló készletet, a pozitív tapasztalataid miatt! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szuper, remélem be fog válni, majd számolj be róla! ;)

      Törlés