2014/07/08

Oriflame mustra - 10. katalógus


Az aktuális katalógus július 8-tól július 28-ig érvényes. A lapozható katalógust ITT nézhetitek meg.
Lássuk az akciókat!



Divine EdT - 3499 Ft + ajándék Divine testápoló krém
Szerintem a Divine alapból az egyik legjobb illat az Oriflame kínálatában, de nyáron különösen jó választás, mert tényleg azonnal a vízpartot juttatja az eszembe. Friss, nőies, tökéletes illat a fülledt melegben.


Essentials sárgabarackos zselés arclemosó és nappali krém együtt - 999 Ft
Az Essentials termékcsalád gyümölcsös termékeivel alapból teljesen levesz a lábamról, legszívesebben nem magamra kenném, hanem megenném őket... :D A sárgabarackos egy különösen finom változat, és a frissítő formulának köszönhetően szintén megfelelőek a nyári hőségben.


Love Nautre agyagos arcmaszk teafával - 799 Ft
Biztosan emlékeztek a Pure nature agyagos, bojtorjános maszkra, amiről már többször is ódákat zengtem, hogy milyen csodákat tett a bőrömmel. Nagyon csalódott voltam, amikor megláttam, hogy nem lesz többet a katalógusban, de bíztam benne, hogy valamilyen megújult formában találkozhatunk vele, és szerintem ez a termék lesz az. A bojtorján helyett teafa került bele, aminek én csak még jobban örülök, mert így sokkal hatásosabb lesz a pattanásokkal szemben.


The ONE IlluSkin arcpirosító - 1599 Ft
Azt hiszem ez a termék már az előző katalógus mustrában is helyett kapott. Kompakt és praktikus, szép színválasztékkal. A természetes pirosító árnyalat mellett egy visszafogott, csillogó highlighter is helyett kapott.


Nature Secrets málnás, mentás szett - 1399 Ft
Lassan már megszokottá válik, hogy minden katalógusban van egy szuper Nature Secrets szett. Szerintem ilyenkor érdemes igazán beszerezni ezeket a szuper finom illatú termékeket. Ez a változat a menta miatt szintén hőség-kompatibilis. :)


Hajvédő lotion - 999 Ft
Valamiért eddig teljesen elkerülte a figyelmemet ez a termék, pedig gondolom, hogy nem új, mivel nem látom az újdonság feliratot. 180 fokig tökéletes védelmet biztosít a magas hőmérsékletű hajformázókkal szemben. Aki rendszeresen használ hajvasalót vagy hajsütőt, annak érdemes beszerezni egy ilyen terméket, ami nem csak véd, hanem könnyebben kezelhetővé is teszi a hajat.


Feet Up sarokápoló krém - 499 Ft
A legeslegeslegjobb sarokápoló, nemcsak az Oriflamen belül. Már néhány használat után puhává és repedezett mentessé varázsolja a lábakat. Általában 1000 Ft körül szokott lenni az ára, egy évben 1-2 alkalommal szokott ilyen jó akcióban lenni, mi ilyenkor mindig beraktározunk belőle. :D Én próbáltam már a Scholl sarokápolóját is, ami több ezer Forintba kerül, és ez a termék legalább olyan jó (ha még nem  jobb is).


Athena Sensual Breeze/ Bright Breeze EdT - 999 Ft
3000 Ft feletti vásárlás esetén 1000 Ft-ért megkaphatjuk a két új illat valamelyikét. 30 ml-s illatért ez szerintem egy szuper ár, emellett az üveg formája kedvez a táskában hordásnak is.



Ti mire figyeltetek fel ebben a katalósuban?

2 megjegyzés

  1. Én a két utolsó parfümre vagyok kíváncsi, majd otthon megszagolgatom a katalógusból mert ez az ár nagyon jó érte, csak az a fránya 3000 forintos kis bökkenő :D

    VálaszTörlés