2014/06/24

TESZT - She-stylezone szájfények


A legutóbbi s-he stylezone rúzsos teszt sikerén felbuzdulva, úgy gondoltam, hogy most egy bejegyzésbe összegyűjtve, megmutatom nektek a szájfényeket is. Egyébként én is jobban szeretek olyan teszteket olvasni, ahol egyszerre több termék van bemutatva, mert mégis csak több infót szolgáltat, és bízom benne, hogy ez most is így lesz. A s-he szájfények között három típust találhatunk: az egyszerűen szájfény névre hallgatókat, a tartós szájfényeket és az ajakdúsító szájfényeket. Most ezeket ismerhetitek meg. :)



Ami mindegyik változatra egyaránt elmondható, hogy találunk közöttük meglehetősen élénk és visszafogottabb árnyalatokat, vannak csillámos és csillám mentes változatok is. A színek szempontjából nem veszünk zsákbamacskát, mivel a szájfények színe az ajkakon is ugyanolyan mint amire a tubus(?) alapján számítunk, így pigmentáltság szempontjából teljesen rendben van. 

Tartósságát tekintve nálam átlagosan teljesítettek, nem vettem észre különbséget a hosszantartó változatnál sem. Kb. 2 órán át bírják, ami szerintem szájfényhez képest nem rossz. Persze ez az idő evés, ivás nélkül, mert akkor azonnal lejön.


A három típus ecsete eltérő. A "sima" szájfényeknek ferde, "pufis" applikátora van, amit a legtöbb szájfénytől már megszokhattunk. A tartós és ajakdúsító változatokat ecsetes applikárorral vihetjük fel. Használat közben nem sok különbséget érezhetünk, talán annyit, hogy az ecsetes változattal több szájfényt tudunk egyszerre felvinni.


A sima változatnál nem sorolható fel sok különlegesség. Ahogyan írtam, a pigmentáltság megfelelő, nem ragadnak, kellemes, könnyű érzet az ajkakon.



A tartós változatnál ugyanezt mondhatom el, mint az előzőnél. Nem hiszem, hogy tartósabb lenne társainál, így aki csak emiatt választana ezek közül, nyugodtan válogasson a többiből is.



Ami több szót érdemel, az az ajakdúsító változat, ugyanis ezek a szájfények mentolt tartalmaznak. Emiatt érdekes, hűsítő, enyhén csípős érzetet hagynak az ajkakon. Ez egyáltalán nem kellemetlen, legalábbis számomra nem, én kifejezetten szeretem, mert tényleg azt az illúziót kelti, hogy "bedurrantja" az ajkaimat, és ez valahogy megdobja az önbizalmamat (:D). De ahogy mondom, illuziót, mert a valóságban nem vettem észre változást, ha valaki igen, az mindenképp jelezze. Ez a változat egy fokkal ragadósabb a többinél, de még nem zavaró. Főként a felvitel után, amikor még több van az ajkakon, akkor érezhető, utána már ez is abszolút könnyű.



Összességében engem teljesen meggyőztek ezek a szájfények. Nagyon szeretem a széles színválasztékot, hogy szinte nem is érezhetőek az ajkakon, és hogy milyen jól pigmentáltak. Az egyetlen megjegyzésem, hogy teljesen felesleges a három külön kategória, mert a hatásuk szinte  tökéletesen  megegyezik. 5/4

Ti próbáltátok már őket?

5 megjegyzés

  1. Vártam már ezt a tesztedet! :) Én nagyon szeretem az ecsetes applikátoros szájfényeket, volt is régebben egy ecsetes She-m, de valahova elkászálódott, és már nem emlékszem a teljesítményére, csak arra, hogy nagyon szeretem, hogy ecsetes! :D Ezért most venni is fogok egyet! Igazából a She termékekkel picit elfogult vagyok, nőből vagyok, nem tetszik a design, így nem is nagyon nézelődök az állványuknál, de majd ezentúl jobban odafigylek! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Abszolút egyetértek. Én is mindig elsétáltam eddig a s-he pult mellett, mert a fehér "legokat" láttam, pedig érdemes jobban megnézni őket, mint kiderült. :)

      Törlés
  2. Teljesen meglepődtem, hogy ennyire jók, a színek nagyon tetszenek! Szerintem még sose volt She termékem, el se hiszem, hogy van, ami tényleg jól sikerült :)

    VálaszTörlés
  3. A színek nagyon szépek!
    Hasonlóképp a fenti kommentelőkhöz, én is főleg a dizájn miatt nem veszek S-he termékeket, rossz tapasztalatom nincs velük. Illetve minőségben kb Essence kategóriára emlékszem, de ahhoz képest viszont emlékeim szerint drágák a termékek, ezért nagyon ritkán állok meg a pult előtt.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép színekben kapható, de nekem nem jön be a S-he termékek dizájnja, valahogy túlságosan szögletes. A régebbi dizájn mérföldekkel jobb volt, nem tudom, miért kellett lecserélni. Az első piros gyönyörű szép, nagyon tetszik, olyan élénknek tűnik :)

    VálaszTörlés