2014/06/07

TESZT - Max Factor Colour Elixir szájfény


Biztosan hallottatok már róla, hogy a Max Factor kínálata kibővült 8 különböző árnyalatú Colour Elixir szájfénnyel. ,,Magas fényű trendi szájfény, mely szuper csillogó ajkakat kölcsönöz egy balzsam kényesztető érzésével" - ígéri a márka. Én személy szerint azonnal nagyon kíváncsi lettem rájuk, mert az árnyalatok egytől egyig nagyon megtetszettek. A kedvencem a Luxurious Berry lett, hiszen a kedvenceim az élénk pink árnyalatok.

Jó darabig ültem itt a bejegyzés felett, hogy mivel is kezdjem ezt a tesztet, de inkább egyből belevágok a közepébe. Amikor ezt az árnyaltot válaszottam, én mindenképp egy erősen pigmentált szájfényre számítottam. Sajnos csalódnom kellett, mert az ajkakon egyáltalán nem jön elő ez az élénk pink szín, amire a szájfény külseje alapján számítottam. Egy kellemes, természetes rózsaszín csillogást ad az ajkaknak, de semmi több. Ezen kicsit meglepődtem, mert jó pár helyen azt olvastam, hogy milyen erősen pigmentáltak.

Ami az erőssége, hogy nagyon könnyű viselet, olyan, mintha nem is lenne semmi az ajkunkon. Egy picit sem ragad, amit én, hosszú hajúként nagyon nagyra tudok értékelni. Ez kifejezetten olyan dolog, amit keresek az ajaktermékekben. Kellemes, sütiszerűen vaniliás illata van, amit én személy szerint imádok. Egyáltalán nem szárít, nagyon puhák lesznek az ajkak a használat után.

Az applikátor semmi extra, nem vesz fel egyszerre túl sok vagy túl kevés mennyiséget. Precíz használathoz nem a legjobb, de mivel nem túl pigmentált szájfényről van szó, ez itt nálam nem is  volt szempont. Szájfényhez képes a tartóssága nem rossz.

Összességében ha nem egy erősen pigmentált szájfényre számítottam volna, teljesen meg lennék vele elégedve. Aki egy kellemes, természetes, ragacs-mentes szájfényre vágyik, az mindenképp próbálja ki, aki viszont egy intenzívebb darabot keres, annak inkább a Max Factor Gloss Cube-ot ajánlanám.

Ajánlott fogyasztói ára: 2999 Ft

Ti próbáltátok már ezt a terméket?






A terméket tesztelésre kaptam, de ez semmilyen formában nem befolyásolta a véleményemet.

5 megjegyzés

  1. Ilyenkor olyan becsapva érzem magam! :/ Jó, nem ígéri, hogy ultra brutál pigmentált, de akkor minek a szín, minek az árnyalatnév? Az egész arcos képeden nem is látszik semmi, olyan mintha max. egy ajakbalzsamot dobtál volna fel, pedig azért elég erőteljes a színe a tartóján keresztül..

    VálaszTörlés
  2. Csodaszép vagy a képen :) Viszont a szájfény sajnos nem túl meggyőző, pláne nem ennyi pénzért.

    VálaszTörlés
  3. Nekem a Polished Fuchsia és a Enchanting Coral nevű van meg, az előző egy piros, a másik egy barackosabb árnyalat. Véleményem szerint mind a kettő pigmentáltabb, mint a Luxurious Berry. Nem mondom, h vetekszik egy rúzs pigmentáltságával, de sokkal látványosabbak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na ez az, amit nem értek... :/ Hogy lehetnek ennyire eltérőek az árnyalatok? És miért pont ez nem pigmentált, amitől igazán várná az ember... :/

      Törlés
  4. Pont ezt az árnyalatot néztem ki a neten, de meggondolandó, ha a színt nem adja vissza :(

    VálaszTörlés