2014/06/18

Oriflame mustra - 9. katalógus


Az aktuális katalógus június 17-től július 7-ig érvényes. A lapozható változatot ITT találjátok meg. Nézzük az újdonságokat és hogy milyen akciókra érdemes odafigyelni!



Love Nature szőlős termékek
Megújult Love Nature termékcsalád ebben a katalógusban két új változattal is bővül. A szőlős termékek az igénybe vett, fáradt bőr ápolására nyújtanak megoldást, magas antioxidáns tartalmuknak köszönhetően. Arckrém, radírozó arctisztító és szemkörnyékápoló található az újdonságok között.



Love Nature kamillás termékek - 699 Ft
A Love Nature másik újdonsága a kamillás termékcsalád, ami az érzékeny és a száraz bőrt célozza meg. Krémes arctisztító, arctonik és arckrém közül választhatunk.


Giordani Gold Iconic folyékony ajakrúzs - 1799 Ft
Szintén újdonság a GG termék között a folyékony ajakrúzs, sőt azt hiszem nem csak ebben a termékcsaládban, de eddig összességében az Oriflame termékek között nem találkozhattunk folyékony ajakrúzzsal. A színválaszték lehetne kicsit szélesebb, mert bár 5 árnyalat van, elég hasonlóak egymáshoz, minden esetre kíváncsi lettem.


Szemöldökárnyaló készlet - 1499 Ft
Lassan másfél éve szinte nincs olyan nap, hogy ne használnám ezt a terméket. Az Oriflame egész kínálatában ez a legnagyobb kedvencem. Nagyon könnyedén emelhetjük ki vele a szemöldökünket, miközben a végeredmény természetes marad. Sötét és világos hajúaknak egyaránt megfelelő. Ha csak egy terméket javasolhatnék, akkor biztos, hogy ez lenne az!


Virágos fürdőszobai tároló - 1799 Ft
Hát nem szuper praktikus nyaraláshoz egy iyen tároló? Csak felakasztjuk a szállodai fürdőszobában, és azonnal kéznél van minden, méghozzá szuper átláthatóan.


Sun Zone napozás utáni termékek
Sokáig semmilyen napozás utáni terméket nem használtam, de most már el sem tudom képzelni a nyaramat ilyen termékek nélkül. Napozás és fürdőzés után hihetetlenül ki tud száradni a bőr, húzódik, irritált, a napégésről meg ne is beszéljünk. Ezek a készítmények nem csak hidratálják, de segítik a bőr regenerálását és a barnaság is hosszabb ideig megmarad.


Nature Secrets vaníliás, gránátalmás szett - 999 Ft
A mindig hihetetlenül finom illatú, gyümölcsös Nature Secrets termékek egy új illattal bővültek, amik szokás szerint ellenállhatatlanok. Most a szappanból, tusfürdőből és kézkrémből álló szett mindössze 1000 Ft!

Nektek melyik akció a kedvencetek?

4 megjegyzés

  1. Nekem kicsit gyenge lett ez a katalógus, bár valószínűleg nekem vannak csak nagy igényeim :D Szeretem ha mindig vannak nagyon újdonságok, és ebben a katalógusban nekem alig tűnt fel új dolog. A gránátalmás kézkrém viszont nagyon tetszik, de annyi kézkrémem van már itthon, hogy nem tudom, hogy kell-e egy újabb.
    A szemöldökárnyalót viszont már annyi helyen dicsérték, hogy valószínűleg most meg fogom rendelni. :)

    VálaszTörlés
  2. Ezzel abszolút egyet kell értenem, valahogy gyengére sikeredett ez a katalógus. Nem sok dolog fogott meg, de a folyékony ajakrúzst és a gránátalmás szettet mindenképp kipróbálom! :)

    VálaszTörlés
  3. Se ez, se a következő katalógus nem hatott meg. Nem is baj, mert mostanság sokat költöttem Oriflame-re.

    VálaszTörlés
  4. Valahogy nekem se jön be most ez a katalógus...Én is többet vártam :/

    VálaszTörlés