2014/06/03

NOTD - Rimmel Space dust


Már annyira vártam, hogy írhassak nektek erről a lakkról, de aztán amikor felraktam ide a képeket, kicsit csalódnom kellett, mert sajnos nem adják át tökéletesen, hogy ez a lakk mennyire hihetetlenül tökéletesen néz ki élőben. De azért remélem így is felkelti az érdeklődéseteket, ugyanis ez a Rimmel Space Dust lakk a legnagyobb kedvencem lett az utóbbi időben.

Már jó néhány alkalommal a kezemben volt ez a csodaszép homok hatású lakk, de valamiért mindig visszatettem a polcra. Aztán egyik alkalommal pont ez a csodaszép, már régóta áhított lila árnyalat le volt akcióva 399 Ft-ra, így nem is volt kérdés, hogy azonnal jön velem haza. Annak ellenére, hogy már milyen régóta szerettem volna, újra el kellett tenni 2-3 hétnek, hogy végre használjam is.


Őszintén, nem is értem, hogy várhattam vele ennyit? Ez a körömlakk számomra maga a nagybetűs szerelem. Csodaszép ez a kékes/lilás árnyalat, amit a rengeteg ezüst színű csillám csak még különlegesebbé tesz.

Amit imádok ezekben a homok hatású lakkokban, hogy kb. 1 perc alatt tökéletesen megszáradnak. Én akármennyire is próbálok óvatos lenne, szinte mindig tönkreteszem a száradó lakkozást, de szerencsére ennél a lakknál nem kell ettől félnem. A tartósságuk is jóval hosszabb, mint egy átlagos lakké.


Aminek még nagyon örülök, hogy nem túl érdes a felszíne. A legutóbbi homok hatású lakkom egy Lovely Rio lakk, de az annyira érdes volt, hogy beleakadt a ruháimba, kiszakította a harisnyámat, és csak 2 nap után vesztett annyit a durvaságából, hogy ne legyen zavaró a hétköznapok során. Ennél a lakknál viszont ez abszolút nem okoz gondot, ugyanis nagyon finom szemcsékből áll a felszíne.

Az egyetlen dolog, amit annyira nem szeretek benne, az az ecset. Eléggé vastag és széles is, így picit sok festéket vesz fel egyszerre, valamint jobban örülnék, ha az ecset széle le lenne kerekítve, hogy precízebben lehessen használni a körömágynál is.

Most újraélem a vásárlás örömét, és egyben fogom a fejemet, hogy miért vártam vele ennyit. Nem tudom, hogy kaphatók-e még a Rimmel Space dust lakkok, de ha látjátok mindenképpen csapjatok le rájuk  vagy hozzatok egyet nekem!

Ti próbáltátok már ezt a lakkot?




14 megjegyzés

  1. nagyon szép.ez a lakk nekem is megvan most,hogy rajtad megláttam megjött hozzá a kedvem :)

    VálaszTörlés
  2. Ez fura, mert az én példányomnak a szokásos Rimmel lekerekített, lapos,picit szélesebb ecsete van. Egyszerűen álom vele lakkozni :D

    VálaszTörlés
  3. Én is csak most a leárazáson csaptam le erre a lilára, és nagyon bánt, hogy azóta sem találom a nude színű verziót, pedig minden drogériát végigjártam érte :(

    VálaszTörlés
  4. Nekem az Aurora van meg belőle, és imádom! :)

    VálaszTörlés
  5. Nekem mindkét árnyalat megvan, amit itthon lehet kapni és csodálatosak :) Olyan kár, hogy az 5 színből csak 2-őt lehet kapni, sose fogom megérteni, hogy miért nem jutnak el ide a márkák legcsodálatosabb termékei :(

    VálaszTörlés
  6. Én is épp ma vettem meg ezt is és az aurora-t is, 199 ft volt darabja, nem lehetett otthagyni :D és imádom őket :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. megkerdezhetem hogy hol talaltal meg aurorat?:)

      Törlés
    2. megkerdezhetem hogy hol talaltal meg aurorat?:)

      Törlés
    3. vidéken vettem, nem Pesten, de Rossmann-ban :)

      Törlés
  7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  8. Nekem is ez az egyik kedvencem, valami csodás a színe és a csillogása :)

    VálaszTörlés
  9. Nekem is az aurora van, és imádom :)

    VálaszTörlés
  10. Wow, csodaszép ez a körömlakk, ezzel aztán ragyoghat minden csajszi :) Szép, igényes blog, nagyon megtetszett, fel is iratkoztam rá. Szia, véletlenül tévedtem ide és tetszik, amit itt találtam. Ötletes blog, fel is iratkoztam :) Megjegezném, hogy én is blogger vagyok, ha gondolod nézz be hozzám és hagyj kommentet vagy ami jólesik. Előre is köszi. Kreatív és eredményes blogolást^^
    www.szepsegpotty.blogspot.com

    VálaszTörlés
  11. Nekem is az Aurora, az is csodaszép! :)

    VálaszTörlés