2014/05/30

TESZT - Gerovital Sun Napozás utáni regeneráló tej


Most hogy egyre inkább közeledik a strandszezon,  egy olyan terméket szeretnék nektek bemutatni, ami tavaly nyáron minden vízparti és napozós eseményre elkísért - igaz, akkor még kis termékminta formájában. A strandtáskámban ilyenkor már nem csak a naptejeknek van bérelt helyük, hanem a napozás utáni termékeknek is. Ismerkedjetek meg az Gerovital Sun Napozás utáni regeneráló tejjel!


Mindenki ismeri azt a tipikus húzódó érzést, amit egy szabadban eltöltött nyári nap után tapasztalhatunk a bőrünkön. A klórós/sós víz és a napsugárzás elég erősen ki tudja szárítani a bőrt, és a leégés is igen gyakori probléma. Ezért is különösen fontos, hogy napozás után megfelelően tápláljuk a bőrünket. Pótolni kell az elvesztett nedvességet, és regenerálni a kipirosodott bőrt.

A Gerovital Sun napozás utáni regeneráló tej ezekre a problémákra nyújt megoldást. Használata olyan, akár egy sima testápolóé, zuhanyzás után egy vékony rétegben kell felkenni a testünkre. Bár a nevében a tej szó szerepel, az állaga inkább egy könnyed krémre emlékeztet. A felvitelnél érdemes odafigyelni arra, hogy elég egy kisebb mennyiség belőle. Könnyen szét lehet oszlatni a bőrön, és nagyon gyorsan beszívódik.


Használata után a bőr azonnal puhává és kellemes tapintású válik. Tökéletesen hidratálja a bőrt, visszaadja a rugalmasságát. Csökkenti a napégés okozta kellemetlen érzetet, gyorsan megszűnik a pirosság és az irritáció is.

Az illata valami fenséges, ugyanis organikus gránátalma kivonatot tartalmaz. Tényleg nagyon ajánlom, hogy szagoljátok meg! ;) Nem tartalmaz parabeneket, viszont összetevői között megtaláljuk az E-vitamint, olívaolajat, panthenolt, béta-karotint (ami elősegíti a barnulást is), kakaóvajat valamint a méhviaszt is!

Összességében bátran ajánlom nektek ezt a terméket, én egész biztosan sokat fogom használni az elkövetkező hónapokban! :)

A Gerovital Sun napozás után regeneráló tej 1410 Ft-ért kapható a G-Online webshopban.


Ti próbáltátok már ezt a terméket? Van kedvenc napozás utáni készítményetek?

Ha érdekelnek a napozás utáni termékek, olvasd el EZT a cikket is az Estrea Aloe Vera napozás utáni nyugtató zseléről!




2 megjegyzés

  1. Nekem volt már ilyenem, és szerencsére nekem is tökéletesen bevált, hisz ilyenkor ezek a bőrrel kapcsolatos dolgok eléggé irritálóak. H tavaly leégtem, akkor is ezt használtam, összeségben imádom!

    VálaszTörlés
  2. Nekem volt már ilyenem, és szerencsére nekem is tökéletesen bevált, hisz ilyenkor ezek a bőrrel kapcsolatos dolgok eléggé irritálóak. H tavaly leégtem, akkor is ezt használtam, összeségben imádom!

    VálaszTörlés