2014/04/28

TESZT - Playboy Play it sexy testápoló


Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de bennem jó ideje él egyfajta előítélet a Playboy márkával kapcsolatban. Mindannyiun tudjuk, hogy honnan is ered a márka, talán éppen ezért is voltak idáig kétségeim a Playboy termékekkel kapcsolatban, és megmondom őszintén idáig határozottan kerültem  őket. Nemrég lehetőségem nyílt kipróbálni ezt a testápolót, és valószínűleg a közeljövőben több Playboy terméket is. Úgy gondoltam, hogy ideje félretenni az előítéleteket, és tapasztalatok alapján véleményt mondani márkáról, mert szerintem sokan éreznek hozzám hasonlóan a Playboy márka iránt.


Playboy Play it sexy egy 24 órás hidratálást ígérő testápoló, melynek 250 ml-s kiszerelése van. A külseje azonnal a Playboy stílust juttatja eszünkbe, sok-sok csipke, rózsaszín, és az elmaradhatatlan nyuszi. A flakon alakja is egy formás női testet juttathat az eszünkbe, így tökéletes összhangban van a Playboy életstílussal.

Ahogy a csomagoláson is olvasható, a testápolónak érzéki, vanília illata van. Mint tudjátok, nekem testápolókban a vanília az egyik kedvenc illatom, de sajnos ez nem nyerte el a tetszésemet. Nekem már túlságosan édes és tömény, vattacukor jellegű. Tudom, hogy sokan vannak, akik kifejezetten az ilyen illatokat keresik, így azoknak ez egy tökéletes választás lehet. Egyébként az illat kifejezetten erős, és sokáig érezhető.

Maga a krém közepesen sűrű állagú, könnyen szét lehet kenni, és gyorsan be is szívódik a bőrbe. Így a használata nem vesz sok időt igénybe, nem hagy maga után zsíros, ragacsos érzést. A hidratáló tulajdonsága is teljesen rendben van, az én eléggé száraz bőrömet is megfelelően ápolja.

Összességében ez egy szuper kis testápoló, de nekem sajnos az illata miatt nem lesz a kedvencem.

Nektek mi a véleményetek a Playboy márkáról?




32 megjegyzés

  1. Jó hangzik, én szeretem a nagyon édes illatot, és a vanília nekem is a kedvencem a testápolók terén.

    Magáról a márkáról hasonló a véleményem, mint neked, habár én főleg a parfümjeikkel kapcsolatban érzek némi ellentmondást.

    VálaszTörlés
  2. pretty nice blog, following :)

    VálaszTörlés
  3. Én bazsarózsásat kaptam, és nekem nagyon tetszik az illata és a hatása is, pedig nemsokat vártam tőle :-)

    VálaszTörlés
  4. Miért hívod tesztnek? Az, hogy bemásolod a címkéjét, meg leírod, hogy "HM, vaníliaillata van, hihi", az nem teszt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt meg sem említve, hogy tesztelésre kaptad érdekes módon...

      Törlés
    2. Mi volt az a dolog, az a szempont, amire kíváncsi lettél volna, de kihagytam? Mert nekem nem jut eszembe ilyen...
      Ahogy az előző kommentelőnek is írtam: Oda van írva, hogy lehetőségem nyílt kipróbálni. Ha vásároltam, nyilvánvalóan nem így írom oda. Egyébként mindegy milyen megfogalmazásban írom le, úgyis csak az lesz, hogy ha kaptam, akkor már nem is lehet róla önálló véleményem...
      Ilyenkor felmerül bennem a kérdés, az a bajotok, hogy én kapok valamit, Ti pedig nem, vagy tartalmi hiányosságot észleltek. Ha az utóbbi, akkor nyugodtan fejtsd ki.
      Nem fogok barokkos körmondatokban írni valamiről csak azért, hogy hosszabb legyen egy poszt, ha szerintem leírtam a legfontosabbakat.

      Törlés
    3. Tegnap este elkezdtem megfogalmazni egy kommentet, de aztán félbehagytam, mondván majd te úgyis válaszolsz rá, és azt is válaszoltad, amit én akartam. Egy testápolóról mégis milyen véleményt várnak a kedves névtelenek? Szerintem mindent leírtál, ami egy testápolóról érdekes lehet. Szín, illat, állag, hatásos-e vagy sem. Ennyi, nincs tovább. Szívesen elolvasnék egy-egy testápoló-tesztet a felháborodott névtelenektől, mivel tudnák még bővíteni.
      Fruzsi, az emberek irigyek, és te sikeres vagy, ezt mindig, mindenhol el fogják tőled sajnálni. De ne foglalkozz velük, mert ezért tartanak ők ott, hogy névtelenül, fű alatt rontják itt a levegőt, mert ennyi telik tőlük :)

      Törlés
    4. Bár én nem vagyok "névtelen", de az ilyen támogatások engem is tudnak egy idő után idegesíteni. Főleg ha lassan olyan érzésem van, hogy a blog amit olvasok ebből épül fel, és minden egyes betű csak azért van, hogy még több támogatás legyen.
      Még csak irigynek se lehet mondani, mert engem az ilyen adományok nem foglalkoztatnak, nem is ezért kezdtem el blogot írni. Ennek ellenére ha felajánlanák szerintem én is elfogadnám, pont ezért nem is fintorgok senkire.
      Viszont pár videódban olyan teleshop-os szöveget levezettél már, hogy nem csoda, hogy a szponzorált tesztjeidet sokan hiteltelennek látják.

      Törlés
    5. @Hanako
      Nagyon szépen köszönöm, hogy kiálltál mellettem. Nagyon jól esik, máskor se hagyj félbe egy ilyen kommentet! Én is úgy érzem, hogy az emberek irigységből mondanak ilyeneket, de nagyon rosszul esik.

      @Eszter
      Először is köszönöm szépen, hogy mind a neved, mind az arcodat felvállaltad a kommenthez, nem értem, mások ezt miért nem tudják megtenni.
      Te magad is azt mondod, hogy elfogadnád. Akkor mi a gond? Attól ha valamit kaptam, már nem is lehet róla őszinte véleményem? Ilyenkor mindig arra tudok gondolni, hogy az emberek magukból indulnak ki... Nem fogok visszautasítani egy lehetőséget csak azért, mert néhány embernek fáj, ha én kapok valamit.
      Attól megírhatom a tapasztalataimat. Miért kéne hazudnom?? Akkor lennék hiteltelen, ha nem az igazat írnám. Magamnak ártanék vele!
      Remélem visszanézel még, és válaszolsz a kérdésemre, hogy mit érzel teleshoposnak? Egy videót egyébként kb. 4 órámba kerül megcsinálni, feltölteni pedig ugyanennyi. Biztos azért ölök bele ennyi időt, hogy hazudjak. Vagy neked a teleshopos = izgatott?

      Törlés
    6. Nekem semmi gondom nincs azzal, hogy kaptad. Így visszaolvasva magam kissé félreérthető voltam, bocsánat. Természetesen lehet róla személyes véleményed, és ahogy olvastam ezt a posztot nekem nem is az derült ki, hogy nem lennél őszinte.
      Csak úgy nagy általánosban meg tudom érteni a névtelen támadókat (bár sokra nem tartom őket ettől még), mert az tényleg nagyon idegesítő, ha valaki sok ilyesmit kap, más posztja már nincs is, és érdekes neki minden beválik. Ezt sem feltétlen a te blogodra értem, mert tényleg sok ilyen posztod van, de azért le szoktad írni ha valami nem tetszik.

      Azt a teleshop dolgot úgy értettem, hogy sokszor mintha minden áron el akarnád adni az adott terméket, olyan műn. Ha ilyen vagy izgatottan, akkor ne haragudj, nem szerettek volna megbánta, és a munkád se akartam leszólni.

      Törlés
    7. Köszönöm, hogy őszinte voltál, örülök neki! :)
      A videókban tényleg csak izgatott vagyok, mivel nem ismersz személyesen, ez lehet, hogy teleshoposként jön le.. De köszönöm a véleményedet! :)

      Törlés
  5. Ez nem a testápolóhoz kapcsolódik, de a fekete parókád honnan van? Nagyon szép.:)

    VálaszTörlés
  6. Akkor nem csak nekem tűnt fel hogy mostanság semmihez sem írja oda hogy tesztelésre kapta? Fruzsi lassan kezdesz hiteltelen lenni. Inkább írd le hogy tesztelésre kaptad a termékeket, mert ezzel sok látogatót fogsz elveszíteni. Nem ez az 1. eset hogy nem látom nálad hogy tesztelésre kaptad a parfümöt, a krémet, stb-t. :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oda van írva, hogy lehetőségem nyílt kipróbálni. Ha vásároltam, nyilvánvalóan nem így írom oda. Egyébként mindegy milyen megfogalmazásban írom le, úgyis csak az lesz, hogy ha kaptam, akkor már nem is lehet róla önálló véleményem...

      Törlés
  7. Kedves Fruzsi!
    Sajnos egyet kell értsek az előttem szólóval. Mostanság tényleg lehagyod a tesztjeidről azt, hogy bizony kaptad a terméket. Ehhez sem volt odaírva semmi se, most utólag írtad oda, tudom, mert tegnap én is meg szerettem volna jegyezni ezt.... Mivel ilyen módszerekhez folyamodsz úgy gondoltam az a legegyszerűbb ha bizonyítékokat gyűjtök, így lefotóztam pár tesztedet, a mostani állapotukban. Nincs néhányhoz odaírva, hogy kaptad az adott terméket, elejétől végéig lefotózgattam a cikkeidet, nem csak egyet, jó párat. Így a képek alapján azt sem mondhatod, hogy nem vettem észre alul-fölül-középen- bárhol.
    Pár példa, a Mexx parfümről írt tesztjedhez kapcsolódó képek elejétől a végéig....
    http://kepfeltoltes.hu/140429/mexx4_www.kepfeltoltes.hu_.png
    http://kepfeltoltes.hu/140429/mexx1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    http://kepfeltoltes.hu/140429/mexx2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    http://kepfeltoltes.hu/140429/mexx3_www.kepfeltoltes.hu_.png

    Én itt nem látok sehol sem említést. Direkt lefotóztam mindent az elejétől a végéig, hogy nehogy az legyen hogy az elejére be súvasztod vagy a végére. Ez nem elég? Hozok mást is...

    Itt van még másik 1 bejegyzés is Tőled ahol nem említed meg, hogy tesztelésre kaptad a terméket.Csak azért hozok még példát hogy ne gyanúsíts meg hogy egy bejegyzés alapján ítélek! Légy szíves írd meg hányas számú képen van az leírva hogy a terméket tesztelésre kaptad. Elvégre ha leírtad már és nem utólag írod a bejegyzésbe, nem lehet ezt nehéz megmondani ügye?:)
    További bejegyzések tőled:
    MF spirál-március
    http://www.kepfeltoltes.hu/view/140429/mf1_www.kepfeltoltes.hu_.png
    http://www.kepfeltoltes.hu/view/140429/mf2_www.kepfeltoltes.hu_.png
    http://www.kepfeltoltes.hu/view/140429/mf3_www.kepfeltoltes.hu_.png
    http://www.kepfeltoltes.hu/view/140429/mf4_www.kepfeltoltes.hu_.png
    http://www.kepfeltoltes.hu/view/140429/mf5_www.kepfeltoltes.hu_.png
    http://www.kepfeltoltes.hu/view/140429/mf6_www.kepfeltoltes.hu_.png
    http://www.kepfeltoltes.hu/view/140429/mf7_www.kepfeltoltes.hu_.png
    http://www.kepfeltoltes.hu/view/140429/mf8_www.kepfeltoltes.hu_.png

    És még sajnos van pár cikk, amit az elejétől a végéig befotóztam, de szerintem ennyi linkelgetés elég volt. Ha nem lesz igazam és megmondod hogy a print screen képeknél hányadiknál van leírva hogy tesztelésre kaptad én leszek az első aki bocsánatot fog kérni tőled. De addig kételkedek benned...

    Nekem ugyan nem fáj az hogy ingyen terméket kapsz....Az fáj hogy minket versz át folyamatosan. Sejtem ezek után a képek linkjei el lesznek távolítva valami mondvacsinált indokkal de nem zavar...Megmutattam már 1-2 barátnőmnek és bizony ők sem vélték felfedezni azt a mondatot hogy "lehetőséged nyílt kipróbálni" vagy éppen "tesztelésre kaptad" a terméket.
    Nyeld le ezt a békát hogy MOST lebuktál, könnyebb ezt így lezárni hogy azt mondod sajnálom hibáztam de a jövőben figyelek erre. Mintsem felkapod vérmesen a vizet és mindenkinek azzal jössz hogy irigykedik rád és és a tesztelésre kapott cuccaidra...Nem irigyek vagyunk egyszerűen figyelmesek. Remélem megfontolod az itt elhangzottakat és a helyes útra térsz!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na itt álljon meg a menet! Amikor a saját oldalamon, valaki hazugnak mer beállítani, ott betelik a pohár! Évet óta soha nem folyamodtam ahhoz, hogy kommenteket moderáljak, de ez volt az a pont, hogy elég!
      Szerinted mégis kinek kellene bizonygatnom, hogy mit írtam és mit nem? Nekem Te ne merd az állítani, hogy én utólag írok másokat. Szánalmas, hogy neked fáj, hogy én kapok valamit, és ennyi időd van, hogy még elkezdtél fényképezgetni!
      Ha ennyire zavar téged, nem kell olvasni. Mert érdekes, csak a rosszmájú embereknek fáj ez a dolog... Miben változik, ha a cikk végére odateszem, hogy tesztelésre kaptam. Jó pár hónapig csináltam ezt, és mit kaptam? Tesztelésre kaptam, akkor biztos hazudok.
      Itt volt elég!
      Mivel verlek át? Hol írtam, hogy vettem? A cikkek nem arról szólnak, hogy mire költöm el a pénzemet, hanem egyik másik termék hogyan vált be nekem. Ebből a szempontból nem teljesen irreleváns, hogy honnan van? Te térj helyes útra, és nyugodtan iratkozz le a blogomról. Köszönöm.

      Törlés
    2. Ez mennyire szánalmas hogy elkezd itt print screenelni, ennyire ráértek? Egyáltalán mi közötök van hozzá ki hogy írja a blogját, mikor nem kötelező olvasni?
      Kit érdekel hogy Fruzsi éppen mit kapott ingyen vagy mit vett saját pénzen, ha számomra (és szerintem másnak is) ezek az információk vagy kritikák hasznosak voltak amiket írt? Szerintem ez a lényeg, ez a hozzáállás meg gusztustalan, hogy valaki órákat szentel a videók elkészítésére, és ezt kapja cserébe..
      Nem kell hogy mindenkinek minden tetsszen, de nem muszáj akkor itt lenni, és energiát fektetni egy kommentbe ilyen gyerekes módon.

      Törlés
  8. Lehet jobban csinálni,akinek nem tetszik :D Blogot is lehet indítani és akkor kaptok ti is tesztelésre termékeket. Amúgy névtelenül könnyű pof.zni,ha ott lennétek szemtől-szembe Fruzsival akkor meg nyuszikák lennétek!! Ez a baj a magyarok többségével,mindent sajnál a másiktól!! Szerintem ha titeket 2-3ótokat elveszít Fruzsi nem fog könnyeket ejteni miattatok...

    VálaszTörlés
  9. Kedves Melánia!
    Kedves Melánia!
    Nem rossz indulatból, de elárulnád, hogy miért okoz neked örömet, bizonyíték-fotókat gyűjteni és linkelgetni? ( Ha FBI ügynöknek készülsz, akkor elnézést. :) )

    Mellesleg én sok terméket kipróbáltam, amit Fruzsi ajánlt a blogján, és még sosem csalódtam! Hajrá Fruzsi, ne felejtsd el, hogy mennyien szeretünk téged!!! ♥

    VálaszTörlés
  10. Nem értem ezt a felháborodást...rengeteg más blogon is kapnak tesztelésre dolgokat ott miért nem pampogtok, vagy ők mind moderálnak? Az meg,hogy az a problémájuk, hogy nem hiteles a vélemény..na persze! Na mindegy, én nagyon szívesen olvasom a blogod!

    VálaszTörlés
  11. Fruzsi, ezt a kiakadást a fb.odon töröld le mielött mindenki elolvassa.. mert az a sok ember aki likeolta az oldalad (köztük énis) na annak fogalma sincs h most min vagy kiakadva.. de nem engedheted meg magadnak h nyilvánosan kiakadj ha bántanak/beszólnak szard le és ne fogalkozz vele tudod haters gonna hate.. de kifejezetten nem tettszett például Follow Annánál hogy random rárivall az emberekre ha kap egy rossz kommentet. a világon nem csak kedves cuki aranyos emberek vannak. vedd ugy mintha misem történt volna.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Micsoda? Dehogyis törlöm le! Lássa csak mindenki, mert ez egy olyan téma, ami rendszeresen előjön, és most utoljára(!) írom le ezzel kapcsolatban a véleményemet. Én nem egy robot vagyok, hanem egy érző ember, akinek igenis rosszul esik, ha munkáját szapulják, vagy ha a hitelességemet kérdőjelezik meg.
      A legjobb döntésem volt kiírni FB-ra, mert a sok támogatás ad erőt ilyenkor.

      Törlés
  12. Ezt a sok ingerült irigy embert... Leszakad az arcom. Nyilván odaírná Fruzsi ha vette és mellé is írni az árat ahogy ez szokás. Ha ez nem szerepel a posztban, akkor sztem EGYÉRTELMŰ h kapta. Mostantól minden tesztet azzal kell kezdenie h nagy félkövér betűkkel leírja h VETTEM / TESZTELÉSRE KAPTAM? Sztem ez még mindig az ő blogja és azt csinál vele amit szeretne. Nem írt semmi félrevezető dolgot és sztem a TESZTELÉSRE KAPTAM szöveg sokszor még felvágósnak is hangozhat és sokkal kellemesebb fogalmazás a ,,lehetőségem volt kipróbálni" mert így nem olyan mintha az orrotok alá akarná dörgölni de mégis leesik az embernek h nem ő vette. Mindenbe bele kell kötni komolyan? Nem h azt néznétek h Fruzsi pont egy olyan bloggerina aki őszinte. Sajnos kevés ilyen van már... Sztem már ritkán találni ilyet. Ha ti annyira értetek ehhez, akkor csináljatok jobbat. Nem a semmiért kapja a termékeket. Nem osztogatják csak úgy mindenkinek, szóval okkal kapja meg. :) És meg is érdemli...
    Fruzsi... Kérlek szépen ne foglalkozz velük. Nem éri meg. Nagyon jó a blogod és ha valakinek nem tetszik h sok ilyen teszted van akkor szépen menjen el. Ilyen egyszerű.

    VálaszTörlés
  13. Tényleg vicces, hogy valaki képes volt bizonyítékokat gyűjteni. :)) Na jó, inkább szomorú, mármint az illetőnek, hogy ennyire megkeseredett, rosszindulatú. Valószínűleg féltékeny és nincs jobb dolga, mint támadni. Persze lehet ennél árnyaltabb a kép, csak azt nem értem, ha ennyire ellene van a blognak, inkább miért nem lép le? Ha a televízióban nem tetszik a reklám, elkapcsolok. Nem fizetünk a blogíró munkájáért, igazán tisztelhetnénk annyira, hogy megértőek és nyitottak vagyunk. Senki sem tökéletes, és Fruzsi igenis tehetséges, ügyesen elboldogul a blogszférában. És akinek savanyú a szőlő, indítson blogot, tanuljon rendszerességet, és csinálja kb. fele ennyi lelkesedéssel a dolgot.. Úgy-e így már nem kellene az ingyentermék?!

    VálaszTörlés
  14. Jajj, és még annyit hozzáfűznék, hogy miért is baj az ingyentermék? Mert nem Te kapod? Teljesen mindegy szerintem, hogy egy blogger maga vette, vagy tesztelésre kapta az adott dolgot, a lényeg ugyanis, hogy hitelesen bemutassa az adott termék előnyeit, hátrányait. Egyáltalán kik azok, akik megengedhetik maguknak, hogy a másik pénztárcájában túrkáljanak? Mi a fenét számít az, hogy a termék honnan van, ha a lényeg a bemutatás, a hiteles prezentáció? Nagymamám azt szokta mondani, hogy minél több az irigyem, annál jobban megy a sorom. :)) Fruzsi, bátor vagy, ne engedd, hogy lehúzzanak. Sok munkád van itt, és igenis szemétség amit Melánia csinált.

    VálaszTörlés
  15. Szerintem csak annyi a gáz, h elszállt veled a ló Fruzsi. Elveszett a bája a régi posztjaidnak

    VálaszTörlés
  16. Jó ég. Nem akarok bántót írni, de nagy az Isten állatkertje. Ne foglalkozz velük. Engem igazából nem zavar érdekel, hogy kaptad vagy vetted, mert szerintem lényegtelen. A teszt a fontos, amiben leírod a véleményed. Hogy a poszthoz is hozzászóljak. Én is beskatujáztam a márkát, hogy ez bizony csak férfi cuccokat gyárt, de kiváncsiságból ,megszagolom majd, de kipróbálni szerintem nem fogom. :)

    VálaszTörlés
  17. Fruzsi ne foglalkozz velük! <33 kit érdekel h most mit gondolnak :D mi szeretünk <33

    VálaszTörlés
  18. Temocskosélet..
    Az egyetlen amibe beleköthetne esetleg bárki, hogy fogyasztói árat nem írtál, de ezen kívül szerintem minden teljesen rendben van.
    Mondanám, hogy ne foglalkozz azokkal, akik próbálnak bántani, de nyilván rosszul esik az ilyen, ezért inkább azt mondom, hogy arányaiban azt nézd, hogy egy ilyen emberre hány olyan jut, aki viszont nem sajnálja Tőled... :]

    VálaszTörlés
  19. Hello. I'm not sure in which language you are writting in blog and I don't even know about what, but I just want you to know that I'm in love with your hair! *_*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Haha :D It's Hungarian. Thanks, it means a lot! ;)

      Törlés