2014/04/14

TESZT - Maybelline the Colossal Go Extreme Volum' szempillaspirál

Maybelline the Colossal Go Extreme szempillaspirál

Még a L'oreal blogger day alkalmával kaptam ezt a Maybelline the Colossal Go Extreme szempillaspirált. Annak ellenére, hogy lassan már szégyellnivalóan sok szempillaspirálom van, eddig még egyetlen egy Maybelinne spirálom sem volt, pedig rengeteget hallottam már róluk, így azonnal ezzel a termékkel kezdtem a tesztelést. Lássuk, hogyan vált be!


Elöljáróban annyit kell tudni erről a spirálról, hogy kétszer annyi sörte van a keféjén, így dupla adagnyi festéket tud egyszerre felvinni a szempillákra. Ezen kívül kollagénben is gazdag, így dús és légies pillákat ígér.

A keféjét elnézve megkockáztatom, hogy tényleg dupla annyi sörtéje van mint a legtöbb spirálomnak. Ez elsőre aggályokat is okozott nálam, mert a nagyon sűrű kefék gyakran vezetnek természetellenes és csomós végeredményhez - de ehhez később úgy is visszatérünk.

A kefe formája már azonnal megtetszett, és használat közben is csak erősődött bennem ez az érzés. Mivel a vége felé vékonyodik, így könnyedén lehet használni a belső és külső szemzugban is, minden apró, pici szálat egyszerűen el lehet vele érni. Mivel a kefe közepe jó duci, elég néhányszor áthúzni a pillákon és máris megfelelő mennyiségű festék kerül a szempillákra.

Egyébként a sörték gumisak, amit én nagyon szeretek, mert sokkal könnyebben el lehet vele választani a pillákat, és kevésbé vesz fel egyszerre túl sok festéket.


És milyen a végeredmény? Ahogyan a neve is mutatja: kolosszális! Akárhányszor húzom át a pilláimat, egyáltalán nem csomósodik, nem lesz pókláb hatású. Úgy lehet vele elérni dús, hosszú és göndör pillákat, hogy a végeredmény tökéletesen természetes marad. A képen is láthatjátok, hogy még a második réteg után sem tűnik úgy, mintha rengeteg festék lenne a szememem, pedig bőven kentem rá, mert kíváncsi voltam, hogy fog-e csomósodni, de szerencsére nem kellett csalódnom.

A nap végén is ugyanolyan marad a szempillám, mintha akkor vittem volna fel a spirált. Marad a göndör, dús végeredmény. Nem kenődik el napközben, és szerencsére este az eltávolításával sincs gond.

1. spirál nélkül     2. egy rétegben       3. két rétegben

Összességében nagyon ajánlom mindazoknak, akik szeretik, ha megdícsérik a szempillájukat, mert ezzel a spirállal nem lehet elbújni. 5/5.

Ti próbáltátok már?

5 megjegyzés

  1. Szombaton elrohantam érte a DM-be, egyáltalán nem bántam meg, nagyon szuper spirál. Mondjuk a keféje elsőre kicsit megijesztett, mert hatalmas :D

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép pillákat csinál. :) Bár nálad az "alapanyag" is szuper. :D
    Egy pillanatra majdnem elcsábultam a hétvégén, de végül mégis az imádott Falsies-t vettem meg. :D

    VálaszTörlés
  3. Alapból szép sűrű pilláid voltak, gyönyörű lett a végeredmény :)

    VálaszTörlés
  4. Pénteken megvettem én is, nekem nagyon tetszik. :)

    VálaszTörlés
  5. Én is pénteken vettem meg az 50%-os kuponnal, és milyen jól tettem. Nagyon jó ez a spirál. :)

    VálaszTörlés