2014/04/23

HAUL - RoseWholesale


Több mint két hónapja adtam le a rendelésemet a RoseWholesale oldalán. Ezúttal a választásom főként kiegészítőkre esett. Már nagyon vártam, hogy megérkezzenek, ugyanis a táskát kifejezetten egy esküvőre rendeltem, pont úgy számítottam, hogy arra az alkalomra, éppen időben ide fognak érni. Hát még szerencse, hogy nem a ruhámat rendeltem innen, mert nem számoltam a kedves kis magyar vámmal.
Egyébként végül teljesen vámmentesen érkezett meg, csak jó sok ideig ott dekkolhatott már szegény csomagocskám, míg végül átvehettem. Egyébként vicces, mert Fruzsina helyett Pruzelna névre címezték. (:'D) Nem is értem miért állították meg a vámon, számtalanszor rendeltem már több és nagyon értékű dolgot, érdekes, hogy pont ez akadt meg. De a lényeg, hogy itt van. :)


Ezen az oldalon is a súly alapján számítják ki a szállítási költséget, ami nálam 4.55$ volt, pluszként lehetett még kérni rá biztosítást (1.54 $) és tracking numbert is (2$). Egyébként a szállítást ki lehet hozni teljesen ingyen is, mert vannak olyan termékek - főként ékszerek, apró kiegészítők - amelyek szállítása teljesen ingyenes.


Arany statement nyaklánc - 6.31 $
Nálam még mindig "dúl a love" a minél feltűnőbb nyakláncok iránt. Ennél a darabnál nehéz volt döntenem, hogy az arany vagy az ezüst változatot válasszam, végül emellett döntöttem. Egyáltalán nem bántam meg, mert kicsit óarany hatása van, amitől még jobban tetszik.
(Erre a darabra ingyenes a szállítás.)



Háromszög díszes nyaklánc - 4.03 $
Ahogy látom, jelenleg ez a nyaklánc pont nincs készleten, pedig ez az egyik kedvencem. Nagyon jól passzol az aranyhoz a kicsit zöldes színű, kőhatású díszítés. Ez képek alapján teljesen sima felületűnek tűnt, a valóságban kicsit rücskös, ami különösen tetszik benne. Az ilyen nyakláncoknak az egyetlen hibája, hogy az apró kövek hamar ki fognak potyogni belőle. Én egyet már el is hagytam..
(Erre a darabra ingyenes a szállítás.)


Nyíl medálos nyaklánc - 3.99$
Megmondom őszintén, e darab iránt voltam a legkevésbé izgatott, szinte csak hozzácsaptam a rendelésemhez. Nem néztem meg akkor a feltüntetett adatokat, de a kép alapján sokkal hosszabbra számítottam, de a valóságban egyáltalán nem hosszú. Nem hazudok, ha azt mondom, hogy ez lett a kedvenc darabom, mert nem túl feltűnő, de mégis bármilyen szettet feldob.
(Erre a darabra ingyenes a szállítás.)


Köves karkötő - 4.20$
Az utóbbi időben sokkal kevesebbet viselek karkötőt mint régen. Mostanában leggyakrabban felveszem az órámat, és nem is nyúlok más ékszer után. Viszont ennek a karkötőnek nem tudtam ellenállni. Szerintem ez egy nagyon szép és elegáns darab. Az egyetlen hibája, hogy úgy érkezett, hogy két fehér kő ki volt belőle esve. Nem tudom, hogy már eredetileg hibás volt, vagy a vámos megpróbáltatások alatt lett baja. Szerencsére megvannak a hiányzó darabok, így vissza lehet majd ragasztani.
(Erre a darabra ingyenes a szállítás.)


És jöjjön a hőn áhított kistáska. Sajnálom, hogy nem érkezett meg időben, mert pont olyan, amilyennek elképzeltem, de biztos lesz még alkalmam viselni. A vékony kis lánc levehető, így tarthatjuk akár a kezünkben is. Pont akkora a mérete, hogy csak a legfontosabbak férjenek el benne.


Ti vásároltatok már valamit az oldalról?

18 megjegyzés

  1. azta*-* az összes szerelem!:))

    VálaszTörlés
  2. Én is nagyon félek az apró köves berakásoktól, mert nekem is ki szoktak esni. Próbáld ki, hogy kensz rájuk színtelen lakkot. Nekem így nem esnek ki.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép a táska. :)

    VálaszTörlés
  4. Én szintelen lakkal kenek le minden köves bigyuszt :) Hatásos :)

    VálaszTörlés
  5. RoseWolesalen lehet Western Unionnal is fizetni? Megfertőztél, berendeltem kiegészitőkből rendesen :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Közben megtaláltam, hogy lehet, csak szerintem majd valakit segitségül hivok hozzá :D

      Törlés
  6. jajj az a táska ultra cuki!!!!

    VálaszTörlés
  7. Mindegyik darab nagyon tetszik! Talán legjobban a nyilas nyaklánc.

    VálaszTörlés
  8. Az a köves nyaklánc...óanyám de széééééép! :)))
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  9. Nekem a táska a legszebb mind közül. Gyönyörű!:)

    VálaszTörlés
  10. Szia! Én annyit kérdeznék ezzel kapcsolatban, hogy én is rendeltem nemrég, szintén több mint egy hónapja várok. Azt honnal lehet tudni, hogy a vámon időzik-e vagy még külföldön?

    Lia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Ha kértél tracking numbert a rendeléshez, akkor meg tudod nézni. Máskülönben sajnos nem lehet tudni. :S

      Törlés
    2. Ó, értem. :( És mennyi az az idő, ami után már ne reménykedjek, hogy megérkezik? Neked ez volt a legtöbb idő, amit várni kellett?

      Törlés
    3. Nekem ennél a csomagnál volt a legtöbb idő, 2 hónap. :S

      Törlés
  11. Szia! Azt hogy értetted,hogy ki lehet hozni a szállítást ingyenesre is? Ha rendelsz egy olyan terméket,aminek ingyenes a postaköltsége,akkor ha valamit rendelsz még mellé annak is ingyenes lesz?

    VálaszTörlés
  12. Szia, olyan kérdésem lenne, hogy te minden cuccot megkaptál amit rendeltél az oldalról? Mert 2 hete én is rendeltem és azóta egy csomó helyen láttam, hogy ez egy csaló oldal és nem is küldenek semmit, szóval kicsit kezdek kétségbeesni :/

    VálaszTörlés
  13. Szia:)
    Megbízható oldal? És esetleg rendeltél már ruhát? Ha igen, akkor a mérete jó volt vagy esetleg más méret kell, mint amit egyébként hordok? Szeretnék rendelni, de nem nagyon értek hozzá...Hogyan lehet fizetni?

    VálaszTörlés