2014/03/22

OOTD - Esküvőre


Ma egy barátnőm, egyben volt gimnáziumi osztálytársam esküvőjére voltam hivatalos. Szerencsére már jó előre megkaptam a meghívást, így időben meg tudtam rendelni a ruhámat. Ez volt az első alkalom, hogy a TBDress oldaláról rendeltem, és abszolút jók a tapasztalataim.


A rendelés leadása után azonnal kaptam egy emailt, miszerint a türelmemet kérik, mert minden ruhát a rendelés után kézzel készítenek el. Nekem ez már abszolút szimpatikus volt. Kb. 2 héttel később jött a következő email, miszerint elkészült a ruha, és már úton is van. A DHL futárszolgálat szállította, így 2-3 nap alatt már a kezemben volt.
A minőséggel abszolút meg vagyok elégedve, teljesen ilyenre számítottam, és mindezt 20 $-ért!

A ruhához egy csodaszép statement nyakláncot választottam az Oasap kínálatából, ami szerintem az eddigi legszebb nyakláncom.

Egyébként az esküvő nagyon-nagyon szép volt. A csokor dobálós résznél a barátom szinte lefogott, de a sors közrejátszott, és ő kapta el a menyasszony harisnyakötőjét... hahaha :D










Ruha - TBDress
Nyaklánc - Oasap
Cipő - Kínai


Today I was invited to one of my friends' wedding. Luckily I got my invitation well in advance, so I could order the perfect dress in time. This was the first time I ordered from TBDress.com, and I am absolutely satisfied with the outcome.

After I ordered my dress I got an email from the site. They asked me to be patient because all their clothes are handmade. For me it was very impressive so I got really excited. After about 2 weeks I received the next email, that the dress is shipped and it arrived about 2-3 days later.
I'm absolutely satisfied with the quality, especially for this price! I think I chose the perfect dress for this occasion. It fits me perfectly, the material is very nice, and I like the color a lot. It was a good choice. :)

13 megjegyzés

  1. Nagyon csini vagy, a 6. kép a kedvencem :]

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép:)) x
    Bianka
    http://ruhamania.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  3. nagyon csinos voltál ^^ a nyaklánc pedig szerelem *.*

    VálaszTörlés
  4. Nem tán a Grassalkovich-kastély előtt...? :)

    VálaszTörlés
  5. Bocsánat a kérdésért, de a gimnáziumi osztálytársad is tavaly érettségizett? Érdekes, hogy ilyen fiatalon házasodik. :) De sok boldogságot nekik! Te pedig- mint mindig- nagyon szép és csinos vagy. A ruha is nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ő is tavaly érettségizett. De teljesen ki van virulva, így szerintem ez egy abszolút jó döntés volt neki. :)
      Köszi!

      Törlés
  6. Nagyon csini voltál, a ruha is nagyon szép! :) És hihetetlen, hogy kézzel készítik, főleg ilyen áron! :O

    VálaszTörlés
  7. Gyönyörű ez a ruha! Szerelmes lettem.... :D

    VálaszTörlés