2014/02/21

TESZT - Catrice Ultimate Shine rúzsok

Catrice Ultimate Shine ajakrúzs

Remélem még nem unjátok az élénk rúzsokat, én kétségtelenül nem.  Ezúttal két Catrice Ultimate Shine rúzst szeretnék nektek bemutatni, amiket már hónapok óta használok, egészen pontosan a Licence to Pink és az Orangina árnyalatokról lesz szó.


Először is ejtsünk egy kis szót a külcsínről. Nagyon letisztult, elegáns, strapabíró, fém kiszerelésben érkezik. Számomra a külső nagyon megnyerő, vetekszik a magasabb árkategóriás rúzsok megjelenésével. Amit különösen szeretek benne, hogy az alján látszik a rúzs színe, így amikor a fiókban keresgélünk nem kell egyesével minden darabot kinyitni, csak ránézünk az aljára, és már meg is van a keresett szín, ami számomra egy nagyon fontos előny.





Az árnyalatok nevei igen beszédesek, mindkét árnyalat nagyon élénk, szinte vibráló. Az Orangina egy erős narancsos árnyalat, míg a Licence to Pink egy igen feltűnő rózsaszín. Az Orangina sajnos szerintem nem igazán az én színem, így nem gyakran használom, viszont a Licence to Pink az egyik kedvencem, nagyon sokat szoktam viselni.

A Catrice Ultimate Shine rúzsok textúrája nagyon könnyed és krémes, éppen ezért nem szárítja ki az ajkakat, sőt nagyon kellemes, hidratált érzést nyújt. Nem ül bele az ajkak ráncocskáiba, szép, egyenletes marad. A rúzst az állaga miatt nagyon könnyen fel lehet vinni az ajkakra, de mivel tényleg nagyon krémes, érdemes kontúrceruzát használni mellé, mert az éleket elég nehéz precízen meghúzni. 

A pigmentáltságát valahol a közép és a magas között helyezném el, ami számomra egy pozitívum is, mert egy nagyon jól építhető rúzsról van szó. 1-2 húzással jól viselhető, természetes hatást lehet vele elérni, de több rétegben felkenve igazán vibráló színt kaphatunk.

Tartóssága viszont inkább közepes. Enni-inni nem nagyon lehet benne, vagyis lehet, csak utána azonnal újra kell rúzsozni. Mivel nagyon krémes a rúzs textúrája, ezért úgymond "nem épül egybe az ajkakkal", hanem az ajkak felett képez egy réteget, így könnyebben lejön. A kopása egyenletes, nem foltokban jön le. Általában olyan 3 órát bír ki rajtam, mielőtt újra felvinném.

Összességében számomra nagyon bevált a rúzs formulája, ha kicsit tartósabb lenne, bátran mondanám, hogy 5/5, de így csak egy 4-t adok rá. Ettől függetlenül ár-érték arányban kiemelkedő.



Orangina. Licence to Pink

Licence to Pink, Orangina
Licence to Pink, Orangina

Ti próbáltátok már?

2 megjegyzés

  1. Pedig szerintem az Orangina is nagyon jól áll! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jól áll neked a narancs színű rúzs! Nem is gondoltam volna, hogy jobban fog tetszeni rajtad, mint a pink.

    VálaszTörlés