2014/02/19

TESZT: Aden folyékony ajakrúzs - Oriflame Wonder Colour ajakkontúr


Azt hiszem, lassan már a mottómnak tekinthetem, hogy soha nem elég az élénk színű rúzsokból. Külső szemmel jó néhány darabra azt lehetne mondani, hogy teljesen egyformák, de csak külső szemmel, hiszen aki szereti a rúzsokat, széjfényeket, az tudja, hogy nincs két egyforma. Bár hasonlíthat a színük, lehet más a fedésük, finishük, illatuk, ami igen sokat nyomhat a latba.
Most az utóbbi idők két legnagyobb kedvencét szeretném nektek bemutatni: Az Aden folyékony ajakrúzs 10-es árnyalatát és az Oriflame Wonder Colour szájkontúr ceruza Vibrant Pink árnyalatát.


Az Aden folyékony ajakrúzs már több hónapja megvan, de valamiért csak most kezdtem el rendszeresen használni. Amikor megvettem, volt a fejemben egy árnyalat, hogy pontosan milyet szeretnék, aztán otthon kiderült, hogy ez sajnos nem az, amit kerestem. Ekkor elkeseredésemben a fiók alján végezte, míg nemrég újra felfedeztem magamnak, immár előítéletek nélkül.

Mikor anno megvettem, túlságosan pinknek, hordhatatlannak gondoltam. Azóta viszont egyre inkább az élénk, feltűnő ajkakhoz húz a szívem, így teljesen átértékeltem az eddigi véleményemet.
Most egyértelműen a legszebb, legvibrálóbb pink rúzsnak mondanám, amit valaha láttam.

Nekem ez volt az első folyékony rúzsom, így nem is tudtam, hogy pontosan mit várjak tőle, ebből a szempontból is kicsit kétségekkel álltam a dolgok elé, féltem, hogy szájfényes lesz a végeredmény, de abszolút pozitívan csalódtan.

Felkenve tényleg megszólalásig hasonlít egy matt finisű rúzsra. Arra mindenképp figyelni kell, hogy ne kiszáradt, cserepes ajkakra vigyük fel - mert mint minden esetben, de itt talán különösen - nagyon csúnya lesz a végeredmény. Ha megfelelően hidratáltak az ajkak, nem ül bele a ráncokba, és nagyon szép, egyenletes lesz a végeredmény.

Na és milyen a pigmentáltsága? Egy szóval: brutális!!! Ez tipikusan olyan rúzs, amit nyugodtan fel lehet kenni egy buliba is, hiszen nem kell 10 percenként igazítani rajta. Sőt, múlt héten ebben mentem bulizni, - még csak el sem vittem magammal - mikor hazaértem, akkor is hibátlan állapotban volt. Evésnél, ivásnál is csak minimálisan kopik - ha kopik egyáltalán.
Mikor a teszthez húztam egy csíkot a kezemre, majd le akartam mosni, akkor szembesültem vele igazából, hogy mennyire ragaszkodó. Először simán vízzel próbáltam ledörzsölni, de még csak elmaszatolni sem sikerült, még kicsit se! Ezután sminklemosóval próbálkoztam, amivel több-kevesebb sikert értem el, egy kicsit még másnap is látszott a kezemen. Az ajkakról könnyebben le lehet szedni, vízálló sminklemosóval teljesen eltávolítható.

Összességében imádom, mindenképpen 5/5!




Az óriási rúzs dömpingben, már igen erős nyomást éreztem, hogy bizony ideje lenne beszerezni - szégyen, nem szégyen - életem első szájkontúr ceruzáját. Mivel a katalógusban már többször is szemeztem az Oriflame Wonder Colour ajakkontúrokkal, a következő akció során le is csaptam rá. A Vibrant Pink árnyalatot választottam, ami igen jó szolgálatot fog tenni, hiszen passzol a legtöbb pink  rúzsomhoz. Egyébként a termék 8 árnyalatban kapható, így szinte mindenhez meg lehet találni a tökéletes árnyalatot.

Mint már említettem, viszonyítási alapom nincs, de számomra tökéletesen teljesítette mindazokat az elvárásokat, amiket egy ilyen termékkel szemben felállítottam. 

Megfelelően pigmentált, elég épphogy hozzáérinteni a bőrömhöz, máris szépen fog. Bár nem hegyes a vége, mint egy ceruzának, nagyon könnyen lehet vele precíz vonalat rajzolni, ami később sem mászkál el, megfelelő alapot biztosít a rúzsnak.

Örülök, hogy végre beszereztem belőle, mert így sokkal szebb és tartósabb lesz a végeredmény.

Ezt a két terméket viseltem a legutóbbi videómban, OTT sokkal jobban látszik, mennyire vibráló is az árnyalatuk.




Ti próbáltátok már valamelyiket?


8 megjegyzés

  1. Nagyon jól áll neked ez az élénk szín! :)))

    VálaszTörlés
  2. Wow, ez a rúzs nagyon ütős! *.*

    VálaszTörlés
  3. ilyenkor jövök rá mint felejtettem el venni :D hát az aden ajakrúzst. olyan szép!!!

    VálaszTörlés
  4. Wow, ez igen! Szép szín és tényleg gyönyörű vagy! :)

    VálaszTörlés
  5. Uhh ez az Aden folyékony rúzs brutálisan szép! Kell! :D

    VálaszTörlés
  6. Nekem is van aden folyékony rúzsom, csak vörös színben, de ugyanezeket tudom elmondani, mint ami itt elhangzott: egy csoda :D

    VálaszTörlés
  7. Szia! Megvettem én is a 10-es árnyalatú Adent, hááát...még barátkozom vele. Egyelőre én is túl pinknek, hordhatatlannak (pornósnak :D ) tartom, bár brutál jól néz ki, de lehet, hogy ez nem én vagyok, nem tudom...buliba nem nagyon járok, de hátha. :) Mindegy, megtartom!

    VálaszTörlés