2014/02/24

OOTD - Butterfly field


El sem hiszem, milyen csodás idő volt tegnap! Az  egész múlt heti borongós, esős időjárást végre igazi tavasz hangulatú idő váltotta fel. Így azonnal elő is bányásztam a szekrényem aljáról a vidámabb, könyedebb darabokat, és végül emelett az összeállítás mellett döntöttem. Végre alkalmom volt felvenni ezt a pillangós felsőt, ami már hónapok óta megvan, de mivel nagyon vékony az anyaga, eddig nem tudtam viselni. Szintén felavattam ezt az arany színű övet is, ami sajnos nagynak bizonyult, így szerintem ez volt az utolsó alkalom, hogy viseltem... :( Tavasz, gyere, már nagyon várlak!












Pillangós felső - Oasap
Öv - Choies
Szoknya - eBay
Harisnya - Oasap
Cipő - CCC

10 megjegyzés

  1. nagyon tetszik a felsőd :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik a felsőd és a szoknya is. ^^ Az öv is jól áll neked, kár hogy nem jó rád. :/ Hasonló harisnyát én is akarok. ^^

    VálaszTörlés
  3. A harisnya és a szoknya nagyon dög :)

    VálaszTörlés
  4. a harisnya és a szoknya tetszik a legjobban, meg hát a felső is szuperül áll, nagyon csini vagy :))

    VálaszTörlés
  5. Szuper színe és fazonja van ennek a szoknyának és nagyon jól áll! :)

    VálaszTörlés
  6. nagyon jól áll az arany hatású öv :))

    VálaszTörlés
  7. Szia Fruzsi! Nagyon tetszik a szoknyád :) Már én is gondolkoztam azon, hogy veszek ruhát az eBay-ről, de eddig nem vitt rá a lélek. Vannak az ottani vásárlással kapcsolatban rossz tapasztalataid?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Abszolút nincs rossz tapasztalatom. Ha valami rosszul sülne el, akkor is vissza tudod kérni a pénzedet, vagy ha nem érkezik meg szintén. Ilyen szempontból nincs mitől félni, csak figyelni kell a dátumokra, hogy ne csússz ki a reklamálási időből. :)

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés