2014/01/05

VIDEÓ - Ecsettisztítás

Image Hosted by ImageShack.us



9 megjegyzés

  1. Nagyon hasznos volt ez a videó, köszönöm szépen :) Én még csak most kezdtem el ecseteket használni és nem nagyon tudtam, hogy kell őket tisztítani, de most már menni fog :)

    VálaszTörlés
  2. Csinálnál egy összefoglalót az ecseteidről hogy melyiket ajánlanád, meg milyenjeid vannak, beszerezhetőség, stb. :) *nagyon szépen néz*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Épp most rendeltem egy készletet ebayről, ha az is megérkezik, lesz egy ilyen összefoglaló videó! :)

      Törlés
  3. Esetleg arról tudnál mondani valamit, hogy a szempilla fésűt és göndörítőt, hogy lehetne megfelelően tisztítani? :-) Feltételezem azért nem említetted, mert szép hosszú pilláid vannak, ezért nincs szükséged ilyesmire, de én sajnos nem vagyok ilyen szerencsés :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Én valóban nem használom őket, szempilla göndörítőm van, de én úgy érzem semmilyet hatást nem csinál nekem, úgyhogy ebben sajnos nem tudok segíteni.

      Törlés
  4. Úgy tudom a természetes szőr ecseteknek nem tesz jót a víz. Vagyis konkrétan egy ecsetboltban az eladó mondta. Valaki hallott már erről? Mert azért ez eléggé megnehezítené a tisztítást :D.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én még nem hallottam ilyenről, már régóta így tisztítom az ecseteimet, nekem nem volt még vele gondom, de ha valaki tud valamit, akkor írja meg! :D

      Törlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés