2014/01/03

OOTD - Pocketful of poetry



A legutóbbi SheInside rendelésem alkalmával egy teljesen más felsőt küldtek, mint amit én rendeltem. Természetesen azonnal írtam nekik, mert nagyon vártam az eredeti rendelésemet, ami egyébként azóta már meg is érkezett, így úgymond fájdalomdíjként nálam maradt ez a felső is, amit  azóta nagyon megszerettem. De kétségkívül a szett számomra kedvenc része a nyaklánc, alias a koronázási nyakékem. :D Már kép alapján is nagyon tetszett, de élőben legalább százszorosan felülmúlta a várakozásomat, nagyon örülök neki. A barna kistáska szintén nagy kedvenc. Mivel a szett elég komor színekből áll, a táskával próbáltam egy kis melegséget csalni az összhatásba.










Felső - SheInside
Nadrág - Invázió
Nyaklánc - Choies
Táska- Choies
CIpő - CCC
Gyűrűk - H&M

9 megjegyzés

  1. Szia! Fantasztikus ez a felső. Egy ideje én is szemezgetek ruhákkal a SheInside oldalról, konkrét listám és elhatározásom is volt a vásárlással kapcsolatban. Egészen addig amíg el nem látogattam a facebookos oldalukra, ahol sajnos egymás után azzal szembesültem, hogy mennyire nem ajánlják mert nem érkezett meg hetek/hónapok óta de a pénzt kifizették...rossz customer service.... sokkal kisebb volt a méret.. vagy éppenséggel nem úgy nézett ki mint a képen/olcsó, rossz minőségű anyagból készült stb stb.
    A blogodat olvasgatva nyilvánvaló, hogy te - bocsáss meg a kifejezésért de: - öreg róka vagy SheInside téren :) Tudnál esetleg valami megerősítést, vagy bármi jót mondani róluk, mert így bizonytalanul nem szivesen rendelnék, viszont azok a ruhák ANNYIRA csodásak (nah ezt gondolom nem kell ragoznom :D) Nem szeretnék futni a pénzem után na... :\

    Köszi
    M.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Melyik Facebook oldalukra gondolsz? Direkt megnéztem a SheInsider-t és ott én nem látok semmi rosszat..
      Én már számtalanszor rendeltem az oldalról, és eddig teljesen meg vagyok elégedve. Nekem is volt már olyan, hogy kicsit másmilyenre számítottam, de akkor sem a minőséggel volt a problémám, hanem az anyag volt más, de az sem volt gagyi. A méretek mindig megegyeznek, és a rendelés mellé tracking numbert is kapok, amivel követni tudom a rendelést.
      Szerintem nyugodtan megbízhatsz bennük! :)

      Törlés
  2. Ó de kár hogy ezt a felsőt már nem lehet kapni a Sheinside-nál :( Pont beleszerettem :)

    VálaszTörlés
  3. Lehet, hogy még kapható. Azért nem raktam hozzá pontos linket, mivel ezt nem én rendeltem, és így nem tudom a pontos linket. :)

    VálaszTörlés
  4. Szia!Uj vagyok meg a netes rendelesek teren, Te meg mar rutinos, nagyon hasznos tanacsokkal latod el az olvasokat, csak igy tovabb:) Egy kerdesem lenne, akarok rendelni a rosewholesale oldalarol, es mivel Te mar tobbszor is rendeltel onnan, esetleg egy kis infoval ellatnad az olvasokat es engem is, hogy mire erdemes figyelni. Peldaul, ha en 5-6 db ruhat szeretnek egyszerre rendelni, akkor sincs vam vagy egyeb fennakadas vagy mennyi ido alatt jottek meg neked a ruhaid?Koszi elore is, tudom, h felettel mar egy online kisokost, de en konkretan arra lennek kivancsi, hogy volt-e mar olyan hogy nagyon sokat vartal vagy nem kuldtek az arut avgy esetleg vamot fizettel. Gond-e, ha az ember egyszerre tobb dolgot rendel es ezek egyszerre erkeznek meg?Megegyszer koszi, tovabbi jo munkat a blogodhoz!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Ha több dolgot rendelsz egyszerre, akkor csak magadnak spórolsz meg pénzt és szállítási időt. Semmilyen hátrány nem fog érni. A vámon sem fognak fennakadni. :)

      Törlés
    2. Idoben mire szamitsak, kb mikorra varhato a csomagom es ha leadom a rendelest mennyi ido mulva varhato valamilyen reakcio a fizetesi ertesiton kivul?Koszi, szep napot!

      Törlés
    3. Szia! Kb. 1 hónap alatt érkezik meg a csomag. A fizetési értesítő után általában 2-3 nap múlva jön az email, hogy feladták a csomagot. :)

      Törlés
  5. Koszonom az infokat, szep napot!

    VálaszTörlés