2013/12/16

Karácsonyi SheInside Nyereményjáték - Nyerj 100 $-os kupont! - LEZÁRVA


Remélem felkészültetek, mert valakinek igen szép ajándékot hoz a SheInside Jézuska! Ezúttal egy szerencsés nyertes 100 $-os kupont nyerhet, amelyet szabadon felhasználhat a SheInside oldalán!
Emellett az se csüggedjen, aki nem nyer, ugyanis a Chris-Blog20 kód felhasználása 20 % kedvezményre jogosít, amit január 15-ig tudtok felhasználni.
A jelentkezés menete a szokásos. A kötelező lépés, hogy regisztráljatok a SheInside weboldalán, majd azt az email címet adjátok meg nekem, amit ehhez használtatok.
Bár nem szokott lenni, ezúttal plusz esélyek is lesznek, amik persze válaszhatóak.

Jelentkezési határidő: december 26.


15 megjegyzés

  1. a blogos név követésemben véletlenül elírtam a nevet, kamiii helyett kamiiiii-t írtam, de ezzel az account-tal követlek :)

    VálaszTörlés
  2. Fb-on keresztül regisztráltam a sheinside-ra az baj?

    VálaszTörlés
  3. Hogy kell jelentkezni? Nekem nem ir ki semmit a bejegyzésben :/

    VálaszTörlés
  4. Szia! Megosztottam FB-on, de fogalmam sincs,hogy jol linkeltem-e be ...nem vagyok expert a témában :) Remélem, minden esélyt kihasználva sikerül ,) :))

    VálaszTörlés
  5. A 20% kedvezmény a már akciós dolgokra is él? Még sosem rendeltem innen, de van egy műbőr ujjú kabát,amit szívesen hordanék :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem mindenre fel lehet használni, de nem vagyok biztos benne :S Ezzel kapcsolatban nem kaptam infót.

      Törlés
  6. Kicsit analfabétának érzem magamat, de a FB-os megosztást nem tudom, hogyan kell belinkelni, remélem jó úgy, ahogy csináltam :D

    VálaszTörlés
  7. Úú, youtube-on feliratkoztam, beírod azt is légyszi? :) Köszi! :)

    VálaszTörlés
  8. Megosztottam Facebook-on, de azt nem tudom, hogy kellett volna belinkelni, úgyhogy az adatlapomat linkeltem be:$ Remélem jó így:)

    VálaszTörlés