2013/11/09

Oriflame mustra - 16. katalógus

Image Hosted by ImageShack.us

Aki szokott rendelni Avonból vagy Oriflame-ből, az tudja, hogy ha eljön a november, az azt jelenti, hogy megérkezik a karácsonyi hangulat, és minden telis tele lesz egyet fizet kettőt kap és termékszettes akciókkal. Ez idén sincs másképp, én az újság végiglapozása után teljesen karácsonyi hangulatba kerültem. Az aktuális katalógust ITT nézhetitek végig, november 7-től november 27-ig érvényes.

Image Hosted by ImageShack.us

Fairy City Lights szett - 1299 Ft
A szett tartalma golyós dezodor, tusolókrém, kézkrém és dísztasak. Ha már nem is akarsz senkinek ilyet ajándékozni, saját magadnak is megéri egy szettben megvenni ezeket a termékeket. Igazi karácsonyi csomagolás, fincsi, almás illattal.

Image Hosted by ImageShack.us

Extra fényes Palladium szett - 1799 Ft
A szett tartalma: egy Extra fényes Palladium körömlakk, egy Extra fényes Palladium ajakrúzs és egy dísztasak. Ezekről a termékekről már az előző posztban is írtam. Számomra továbbra is a körömlakkok a nagy kedvenceim. Én már láttam őket élőben is, egyszerűen csodaszépek. Ha jól láttam a következő katalógusban nem is lesz benne a körömlakk, úgyhogy érdemes lesz most lecsapni rá.

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us

Dekoratív ajándékok:
Golden Luxe alvómaszk - 999 Ft, Golden Luxe kozmetikaiecset-tartó - 1799 Ft, Golden Luxe papucszokni - 1499 Ft, Golden Luxe ékszerdoboz - 1999 Ft
Ezen a két oldalon aztán tényleg igazán jó (last minute) ajándékötletek vannak. Menyik lány ne örülne valami hasonló meglepetésnek? Na jó, igazából csak a saját nevemben beszélhetek, de nekem mindegyik nagyon tetszik. Különösen az alvómaszk, attól biztosan Audrey Hepburn-nek képzelném magam... :D

Image Hosted by ImageShack.us

Illatok golyós kiszerelésben - 999 Ft
Három igazán népszerű Oriflame illat kapható most 11 ml-s golyós kiszerelésben. Én azért szeretem az ilyeneket, mert nagyon praktikusak, abszolút táska-komptabilis a méretük. Most a Divine, a Love Potion és az Eclat Weekend van akcióban.


Image Hosted by ImageShack.us

Ecollagen éjszakai elixír - 2999 Ft
Az Oriflame Ecollagen termékcsaládjába nem rég került bevezetésre a növényi őssejtes nappali és éjszakai krém, most pedig csatlakozik hozzájuk az éjszakai elixír is. Most gyakorlatilag minden márka előrukkol valamilyen őssejtes készítménnyel, ugyanis igazi forrdalmi áttörésnek számítanak. 

Image Hosted by ImageShack.us

Körömreszelő karácsonyi mintával - 599 Ft
Hát mennyire édes ez a karácsonyi mintás körömreszelő? Én már annyiszor pórul jártam, hogy nem volt a táskámban körömreszelő, mindig a leglehetetlenebb helyeken törik le a körmöm. Ez a cuki kis szett nagyon praktikus, 6 db reszelőt tartalmaz, így bőven jut belőle minden táskába, és nagyon aranyos a tartója is.

Image Hosted by ImageShack.us

Univerzális balzsam feketeribizli-illattal - 450 Ft
A méltán népszerű Univerzális ajakbalzsam család egy új illattal bővül, méghozzá a feketeribizlivel. Ezek a balzsamok nekem is személyes kedvenceim, az illatuk egyszerűen mennyei és nagyon szép a kiszerelésük is. Ahogy a név is mutatja, nagyon praktikus termékről van szó, lehet használni őket akár ajakra, kézre vagy könyökre is.

Image Hosted by ImageShack.us

Karácsonyi fürdőhab bogyós gyümölcsökkel - 599 Ft
Karácsonykor ki ne szeretne elmerülni a habokban? Ilyenkor megengedhetünk magunknak egy kis kényesztetést, amihez jó alapanyag lehet ez a karácsonyi, gyümölcsös fürdőhab.

Image Hosted by ImageShack.us

Virágos szett - 1999 Ft ( a mini katalógusból)
Szerintem ez a legjobb szett a mostani katalógusban, legalábbis ár-érték szempontjából biztosan. A szett tartalma egy tusolókrém, egy kézkrém, egy folyékony szappan, egy univerzális balzsam és egy virágos tusolólabda. Kinek ne érné meg?

Image Hosted by ImageShack.us

4 az 1-ben arcmasszírozó - 1799 Ft ( a mini katalógusból)
Mivel még nem tervezek egyelőre semmilyen karácsonyi vásárlást, ebből a katalógusból nagy kiszemeltem ez az arcmasszírozó, amihez 4 különböző fej jár. Nem csak masszírozásra lehet használni, hanem különböző kozmetikumok felvitelére is, így hatásosabb lesz az arctisztítás és a hidratálókrém használata is. Szerintem már nem lesz többet ilyen akcióban, úgyhogy akit érdekel, az mindenképp most rendelje meg!

6 megjegyzés

  1. Na, ebbe is kár volt belelapoznom :) Tudnál segíteni, hogy a rendelés itt is úgy működik, mint az Avonnál, szóval keresni kell tanácsadónőt? Lehet, hogy szeretnék rendelni, csak nem tudom, hogy tehetném ezt meg :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugyanolyan mint az Avonnál, itt is kell tanácsadó. Asszem rá is tudsz keresni a weboldalon, hogy mik az elérhetőségei a hozzád legközelebbi tanácsadónak.

      Törlés
  2. Mamám remélem ma hozza a katalógust, mert ezek alapján már nagyon várom *-* Imádom a karácsonyi dolgokat, a hangulatot, na meg hogy ilyenkor szuper akciók vannak :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pontosan, én is imádom.. csak a pénztárcám nem.. :D

      Törlés
  3. nekem a mini katalógus első oldalán lévő szett a nagy kedvencem, az éjszakai krém, nappali krém, a szemkörnyékápoló és a maszk.. 16 ezer ft helyett 3500 ft, kihagyhatatlan :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A ránctalanítós akciókon előszerettel ugrok át, de ez tényleg eszméletlen jó akció!!

      Törlés